Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije svaki dan Badnji dan.Neće ova sezona biti kao prošla ni za Partizan ni za Zvezdu.Svaka je sezona za sebe.I prosle sezone je Partizan kreno traljavo, pa znamo kako je zavrsio. Zeljko je stari lisac i vrhunski trener teko da zna za kad da tempira formu s tim da ce sigurno insistirati da se u hodu dovede jos neki igrac.
Ne rzi se kao razobadana ciganska raga nego zaprati tatu igre i pažljivo pogledaj kako to rade profesionalci. Danas u prolazu u lajvu iz zezanja pala dnevnica ali to je sve sa tolikom lakoćom ali napominjem neophodno je veliko iskustvo Ovde je osim velike rutine potrebna i verovatnoća i statistika znači opet se vraćamo na stručnost i matematiku,nego ono što mene brine je da ćete da razoružate Sitija zadnje kolo jel to stvarno ili je neka fatamorganakako je lepo biti POKOJNIK a u jednom sportu si osvajac Aba lige i ucesnik F8 a u drugom sportu si prvi na tabeli i nemas poraza
o kako je lepooo biti glup![]()
Igrao sam X u glavu Atletiko Madrid Real Sosiedad i izgorim u 89 minutu .Kakva je ono odbrana u Nišu i kakva koncepcija igre koja formacija ja ne znam za tebe Zoki ali ja sam totalno skeptičan sa ovim Baharom .Čak je i moj zemljak Vuxsd verovao u njega uspeo je da prevari mnoge znalce ali sada se naziru praznine da ne kažem rupe.Kako ti se čini njegov angažman ali iskrenoA Arsenal-Mančester siti![]()
Тотално два различита приступа са почетка првенства и сада када се приказује игра какву Звездаши не воле.Igrao sam X u glavu Atletiko Madrid Real Sosiedad i izgorim u 89 minutu .Kakva je ono odbrana u Nišu i kakva koncepcija igre koja formacija ja ne znam za tebe Zoki ali ja sam totalno skeptičan sa ovim Baharom .Čak je i moj zemljak Vuxsd verovao u njega uspeo je da prevari mnoge znalce ali sada se naziru praznine da ne kažem rupe.Kako ti se čini njegov angažman ali iskreno
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Dva gola ponistena zbog minimalnog ofsajda, dve stative, jos par gotovo 100% sansi. Njihov drugi gol prelep, ali takvi sutevi ne ulaze uvek u gol. Sve u svemu imali smo vise loptu u nogama, inicijativu, ali odbrana i dalje nesigurna sto je boljka i u klupskom fudbalu.Nisam baš siguran da nismo zaslužili.