SPORT-Opšta tema

Katastrofalno sudjenje je Partizan imao sinoc i opet smo imali egal sa njima.

Kako da dobije kada je Olim poslednji 22 poena ubacio 20 iz slobodnih bacanja... A da nepricamo kako su Pantera tukli ceo mec...

9 minuta i 30 sekundi nije sviran faul Olimpu... pametnom dosta.

Avramovic se zalio i posle meca sa Barsom da ih je barsa "tukla" citav mec

evo vec drugi mec zaredom isti navodni problem,malo morgen

Kako je zvezda protiv Monaka prošla kad oni 8 minuta nisu napravili ličnu.Nemojte se ovoga puta žaliti na sudije.Sami ste krivi.I zvezda bi dobila da nije bilo Nejpira i Duleta.Protiv Žalgirisa za 5 minuta izgubili meč a sve vreme vodili.Ipak mi treba malo da se spustimo na zemlju.A ne,m ismo već u finalu.

Kako je zvezda protiv Monaka prošla kad oni 8 minuta nisu napravili ličnu.Nemojte se ovoga puta žaliti na sudije.Sami ste krivi.I zvezda bi dobila da nije bilo Nejpira i Duleta.Protiv Žalgirisa za 5 minuta izgubili meč a sve vreme vodili.Ipak mi treba malo da se spustimo na zemlju.A ne,m ismo već u finalu.
Pisao sam vec Nejpir i Teo ocajan sut

Video sam video kompilaciju poena dobijenih preko Teodosica,uzas....onaj brazilac Yago mora dobiti vise minuta od Tea a on nije ni igrao

Ma u Monaku same gorile.Ne znam da li bi mogao da parira.Zato ga nije ni stavljao.Teo koliko može da pomogne toliko može da zasere.Nepredvidiv.

kada Teo i Napier sutiraju zajedno 2/14 za tri (oba imali 1od7 trojke)---svaki put ce biti poraz,jbg
Teo ponovo 1/7
Napier 3/10
uvek cemo gubiti sa ovim procentima

sut za tri sraman--8 od 33 pokusaja

dva pleja koja luduju sa sutevima
doduse Napier jos i ajde ali sta je ovom teu nije mi jasno uopste

Dovoljno sam video tuge i plakanja zbog nedosudjenog faula nad panterom

Isto kao zvezda kad je mirotic gazio liniju prosle sezone

Samo se kuka a to sto se utakmica morala resiti pre lagano to nikom nista,poslednji sekund je "kao" najbitniji
Pazi ja sam Zvezdas, ali u kosarci kako sudija moze da te unisti kao u nijednom drugom sportu. A sve kao po pravilima samo kao kriterijum drugi...

Navodno su igrači tražili smenu na čelu sa Teodosićem i Nedovićem.Čak je Nedović odglumio povredu.

Ako ih maltretira treninzima 2x dnevno kao naši stari treneri u ovom formatu takmičenja to je loše.
Pričao je Željko o tome, on se prilagodio i ima 1 trening dnevno

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Navodno su igrači tražili smenu na čelu sa Teodosićem i Nedovićem.Čak je Nedović odglumio povredu.
Kad bi sve to bilo istinito,pazi verovati novinarima ,odglumio povredu,dajte ljudi ne zajebavajte.Nedaa ne igra oba derbija ,pravo cudo ako bude zaigra ,mada sumnjam.To sto je Dusko svojim nekim potezima na utakmicama resio svoju sudbinu u zvezdi ,nekim svojim rotacijama koje su bas bile za cudjenje.Igrac udje taman ur ritam Dusko ga izvodi,celendz nije znao da ubode.Sve je to doveli do ovoga.

Nazad
Vrh