Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dovoljno sam video tuge i plakanja zbog nedosudjenog faula nad panteromJel si gledao utakmicu?Ako nisi nemoj komentarisati.
Pisao sam vec Nejpir i Teo ocajan sutKako je zvezda protiv Monaka prošla kad oni 8 minuta nisu napravili ličnu.Nemojte se ovoga puta žaliti na sudije.Sami ste krivi.I zvezda bi dobila da nije bilo Nejpira i Duleta.Protiv Žalgirisa za 5 minuta izgubili meč a sve vreme vodili.Ipak mi treba malo da se spustimo na zemlju.A ne,m ismo već u finalu.
Teo ponovo 1/7kada Teo i Napier sutiraju zajedno 2/14 za tri (oba imali 1od7 trojke)---svaki put ce biti poraz,jbg
Pazi ja sam Zvezdas, ali u kosarci kako sudija moze da te unisti kao u nijednom drugom sportu. A sve kao po pravilima samo kao kriterijum drugi...Dovoljno sam video tuge i plakanja zbog nedosudjenog faula nad panterom
Isto kao zvezda kad je mirotic gazio liniju prosle sezone
Samo se kuka a to sto se utakmica morala resiti pre lagano to nikom nista,poslednji sekund je "kao" najbitniji
Kad bi sve to bilo istinito,pazi verovati novinarima ,odglumio povredu,dajte ljudi ne zajebavajte.Nedaa ne igra oba derbija ,pravo cudo ako bude zaigra ,mada sumnjam.To sto je Dusko svojim nekim potezima na utakmicama resio svoju sudbinu u zvezdi ,nekim svojim rotacijama koje su bas bile za cudjenje.Igrac udje taman ur ritam Dusko ga izvodi,celendz nije znao da ubode.Sve je to doveli do ovoga.Navodno su igrači tražili smenu na čelu sa Teodosićem i Nedovićem.Čak je Nedović odglumio povredu.