Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa vidis da je moguce,sta ce im tJel moguće da ni jedan orlić nije bio iz Partizana.Pa gde im je omladinska škola.
Ocigledno nece niti jedan,jer se svi odjednom ispovredjivali. Ako ovi budu zdravi najverovatnije idu na SP 1.Jovic.AvramPa vidis da je moguce,sta ce im tvo novo rukovodstvo ne bavi se stvaranjem lakse im je da uzimaju kad im se svi nude.Videcemo koliko ce igraca da se odazove u reprezentaciju
Pusti ih ne vredi. Bitno je da se njima fer i posteno sudi uvek.Pitajte vaše,oni su sada vlast.
Ti da si porota ZOKI230 ti bi nevinog coveka osudio na smrt vesanjem .Mnogo brzo donosis zakljucke a moram da te upozorim da je mnogo lagodnije braniti protiv Vojvodine nego u ligi sampiiona gde probava kljuca i sve treperi i vazduh i zemlja .Drugo dali znas da niko u Srbiji i Evropi ne igra na kladionici priljateljske umeceve a nemoj da me pitas zasto .To je jedno veliko nista vise za odrzavanje kondicije nego nesto konkretno .Golman vam nije trebao a ni trener pojacanja dobro izgledaju videcemo na prvoj pravoj proveri ali klub koji je u bunaru ne bi trebao da baca ovolike novce na trenera i golmana .Ja sam u to ubedjen ali voleo bih da mi neko kaze da gresimGolman,po meni se vidi da poseduje dobre reflekse i dobro čuva deo ispod sebe što mnogi golmani nemaju.Dobro koristi i noge.Nije imao mnogo posla ali to što je imao je odlično obavio.Kraso je svugde prisutan.Samo ne znam gde je Vigo.Juče je odbrana dosta dobro izgledala.Doteraće to Bahar.Malo nam leva strana u napadu slabija ili je desna mnogo jača zbog Bukarija.On je ko Šestić svojevremeno-sagne glavu i teraj.I sviđa mi se što Bahar ne igra sa klasičnim špicem (centarforom )