SPORT-Opšta tema

Pa,koliko je bilo-5:5.A sad je zvezda jača nego prošle godine a vi ćete videti koliko ste jaki.Nikad više takvu ekipu nećete imati.Šta smo pričali prošle godine.jel smo se hvalili.Ili su ovacije išle iz vašeg tabora:ima li ko jači,samo nebo je granica.I posle poraza od Reala morali ste da osvojite ABA ligu jer i da ste to izgubili-ne znam šta bi Rumenoglu radio-za 2 godine bez trofeja.Ovako je ublažen pad.

Gde sam ja pisao hvalospeve.To ste vi sve vreme radili.Ja sam znao da posle dobrog dođe zlo a vi to ne priznajete.Ja sam za sada zadovoljan FK ali sve će se videti.Jedino što tvrdim da je KK Zvezda sada bolja od KK Partizana-momentalno.Vi ste propustili šansu a šanse se neće stvarati svake godine.

Gde sam ja pisao hvalospeve.To ste vi sve vreme radili.Ja sam znao da posle dobrog dođe zlo a vi to ne priznajete.Ja sam za sada zadovoljan FK ali sve će se videti.Jedino što tvrdim da je KK Zvezda sada bolja od KK Partizana-momentalno.Vi ste propustili šansu a šanse se neće stvarati svake godine.
Dali znas Zoki230 kako je doslo do antologijskog susreta Ace i Terze sta ih je spojilo i tako cvrsto povezalo i kako ocenjujes u buducnosti ovu saradnju /od 1 do 5 / ❓ 🤔

U svim tvojim komentarima si omalovažavao drugi klub.Tako da s tobom ne bih polemisao.Svako nek se drži svojih ali ste vi sada zbog picoustog dobili sve ali ništa nije večno.Tako da idemo dalje i čekamo da se ova bagra koja je postavljena u FK konačno povuče.

Звезда -Фиорентина

Олањинка најбољи,
Голман одличан,
Иванић и Красо стандардно добри,

Бекови добри у офанзиви ,стизали до шеснаестерца и добро ширили игру, у другом делу и Недељковић добро трчао..

Стаменић играо са највећом жељом,енергијом..

Дефанзива мора мало да се затегне ,одбрана да се уигра..

Генерално сасвим коректно то изгледа ,
Мислим да би тренутно овај тим у лиги Европе имао запажених резултата.

Мислим да је провера је била адекватна и занимљива за публику,

Оно што недостаје је још нека утакмица против неког топ тима из ЛШ да се боље уоче недостатци и што више исправе до почетка ЛШ.

Јовић и Миленковић ништа посебно нису приказали,
Јовић на полувремену са још четворицом остао на терену и морао да трчи кратки , дуги спринт.

U svim tvojim komentarima si omalovažavao drugi klub.Tako da s tobom ne bih polemisao.Svako nek se drži svojih ali ste vi sada zbog picoustog dobili sve ali ništa nije večno.Tako da idemo dalje i čekamo da se ova bagra koja je postavljena u FK konačno povuče.
Ko mi priča o omalovažavanju.Pravi se javio.

Citam danas i ne verujem ocima: Za nedolazak Mirotica u Partizan najverovatnije je kriv Patrijarh Gospodin Porfirije koji je odvratio velikog vernika Mirotica da ne dodje u vas klub.Ajd dosad ste pljuvali Covica ali sada vise to nema smisla okriviti Patrijarha to se granici sa ludilom mozga.To je izjava legende vaseg kluba

Meni je prosto neverovatno da vi se patrijarh mešao u ovo.
Ovde je toliko ludulo da više ne znam šta je šta.
Iako se umešao samo kao duhovni savetnik,glas razuma i savetovao da zbog daljeg razdora i podela ne bi trebalo da dođe u Srbiju,opet je i to pogrešno.
Na žalost crkva i navijači su usko povezani.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Nazad
Vrh