Mi mu dali nagradu a vi vecu lovu, iz drzavnog projektaKme kme drzavni projekat. A vi mu dali nagradu za velikog zvezdasa.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi mu dali nagradu a vi vecu lovu, iz drzavnog projektaKme kme drzavni projekat. A vi mu dali nagradu za velikog zvezdasa.![]()
Koga vise boli patka ko je dao lovu i koliko .Poenta svega je STO STE PARADIRALI PARADIRALI STE SADA SAMO VOAJERIZAM A KO JE TATA IGRE PA ZOC BAND I CAROBNJACI samo VRLO POLAKO I OSLOBODJENOMi mu dali nagradu a vi vecu lovu, iz drzavnog projekta![]()
Samo je Egzum gubitak Lesor je osrednji centar a ovaj mali je defanzivno izuzetan ali ofanzivno mu fali mnogo .Uz Zeljka je mogao brzo da sazri ali ovako srecan mu put .Sto se tice Mirotica takvu igracinu na toj poziciji nikada nismo imali samo da ga bude zdrav i spreman za ostalo se ne bojimMoje licno misljenje je da bi pametnije bilo zadrzati Exuma,Lesora i naravno Madara nego sto smo doveli Mirotica...ali dobro.
Ne znam koliko je Kampaco uzeo ali Mirota uze 3,5 miliona i jedno 15 miliona od Španaca.Sad da li za obe ili za jednu sezonu.Znamo sad ko je državni projekat.

Osecas se vrlo oslobodjeno. Nesto mi to poznato sa nekog video klipaKoga vise boli patka ko je dao lovu i koliko .Poenta svega je STO STE PARADIRALI PARADIRALI STE SADA SAMO VOAJERIZAM A KO JE TATA IGRE PA ZOC BAND I CAROBNJACI samo VRLO POLAKO I OSLOBODJENO![]()
Bolje sutira od Kampaca i Lazica.Vidi sta radi RUMENOGLU![]()
Ali je gospodin covek . Stao i nije vise sutirao . 99% ljudi bi nastavilo i dalje da sutiraju dok ne promasi .Bolje sutira od Kampaca i Lazica.![]()
Mi hapsimo cak i legende pa i ako nije kriv.A vi ni onda kad covek potegne noz pa jos avanzuje za predsednika KSS.Sta bi bilo kad bi ne daj boze uspeo u nameri predlozili biste ga za predsednika drzave?Nema granice krecete se ka cifri od 100 miliona ali je bitno da ste uhapsili Dzaju pa sad neka jasu ovi sa poternice![]()