Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne , smajli je reagovanje na jos jednu lepu pricicu. Ovaj put o lepim snaznim muskarcima . A sto se tice grobara to stvarno nemam pojma jer iako navijam (nisam zaludjen ) za Partizan nikad sebe nebih nazivao tako niti bilo kojim drugim imenom da navijam za bilo koji drugi klub. Bez ljutnje ,malo mi je to debilski pogotovo matori ljudi .Taj smajli je odgovor??
To je originalni prevod?A ja mislio da je to svojstveno vama podgrupa ili frakcija JANJICARI zar nije tako?Lepa prica . A ko vam je nadenuo ime delije tj. turski konjanici ?
I ja sam to zapamtio ali sad ste se modernizovali i imate 6 podgrupa ili frakcija ko ce ga znatiTo su sami sebi nadenuli.Otkad ja znam za Partizan i Zvezdu bilo je Grobari i Cigani.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
To je tacno.To su sami sebi nadenuli.Otkad ja znam za Partizan i Zvezdu bilo je Grobari i Cigani.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Stvarno nemam pojma i kao sto rekoh uopste mi nije jasno kako neko moze sebe da zove tako .A ja mislio da je to svojstveno vama podgrupa ili frakcija JANJICARI zar nije tako?
Znam da ces se sloziti sada . Ali ta davanja nisu fer prema recimo Cukarickom , Topoli i ostalim privatni klubovima . Zamisli da u Engleskoj , Engleska vlada daje pare Citiju i Junajdetu .Pa daje pare i partizanu,zar ne.Znamo mi čije su to pare.Partizan je slabo kupovao igrače iz EL ali zato sada kupuje NBA igrače.
Dobro nije vucko direktno, nego njegov kompanjon Novak Nedic.Ma sve je Vucic ubacio, samo lovu nije.
Naravno da se slažem.Čak bih zatvorio i Zvezdu i Partizan na par godina jer to više nisu ni Zvezda ni Partizan.Sve strani plaćenici.Vratiti zakon da se u inostranstvo ide od 27 godina pa da vidimo gde smo.Ne može stranac da shvati naš mentalitet.Jebeš ti to kad se kod nas u klubovima izbacuje srpski jezik.Znam da ces se sloziti sada . Ali ta davanja nisu fer prema recimo Cukarickom , Topoli i ostalim privatni klubovima . Zamisli da u Engleskoj , Engleska vlada daje pare Citiju i Junajdetu .
Janicari su Vucicev ubaceni element, kasnije principi.