Pomozi mi kako da izvučem pare sa računa, kako da opravdam da su to baš te pare. Verovatno da postoji zakon kojim je regulisana ta stavka ?Menjaj knjigovodju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pomozi mi kako da izvučem pare sa računa, kako da opravdam da su to baš te pare. Verovatno da postoji zakon kojim je regulisana ta stavka ?Menjaj knjigovodju
Zakomplikova ga ti totalno. Ono što mi je rečeno ja sam preneo.Nisam dobio informacije na pijaci niti u pekari već u ozbiljnoj instituciji i meni je njihova reč dovoljna.Toga dana kada sam dobio čestitku otišao bih i na Kilimandžaro po informacije, da je trebalo.
Mozda se nas dvoje samo ne razumemoPomozi mi kako da izvučem pare sa računa, kako da opravdam da su to baš te pare. Verovatno da postoji zakon kojim je regulisana ta stavka
Transakciju zvana subvencije,pravdas prijavljenom setvenom strukturom. Knjigovodja nema nikakve veze sa subvencijama.Pitao sa gde mogu da nađem član zakona po kom je to uređeno ? Knjigovođa mora da pravda svaku transakciju (podizanje je po meni transakcija) nekim dokumentom ili članom zakona.
Da znam ne bih pitao
Možeš da podižeš platu koliko misliš da ti pripada, na koju moraš da platiš dažbine. Tako je svuda.Neka me neko ispravi, ali od čega će se živeti ukoliko ne podižeš te pare? Naravno da se podižu i troše bez problema. Bitno je da svoju robu prikažeš koliko toliko realno i na nju platiš pdv, , takođe i realne troškove repromaterijala.
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Pa stvar je u tome,sto je to sve opravdan novac,a mi kao fizicka lica nismo duzni da pravdamo gde trosimo novac.Pa neće ti zakon zabraniti,da potrošiš zaradu,(platu).Ali po zakonu na svaki novac koji nije pravdan, podležeš dodatnom porezu ako se ne varam.
Ja ne znam ali čini mi se da opasno grešiš. Da li si u sistemu PDV-a ?Transakciju zvana subvencije,pravdas prijavljenom setvenom strukturom. Knjigovodja nema nikakve veze sa subvencijama.
Uđi u sistem PDV-a, pa kada ti nedaj Bože dođe inspekcija a ti njima reci kako si napisao. Videćeš koliko će da rebnu. Sretno.Kakav clan trazite? Zakon da mi odredi na sta cu da potrosim svoju zaradu?
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Moli Boga da ti nikada, niko ne dođe u kontrolu. Što svima želim, pa i sebi, bez obzira što pazim.Jedno gazdinstvo od 2012. A drugo od pre 2 godine.
Saznaće nedaj Bože na teži način. Svi imamo više od 18 godina i odgovaramo za svoje postupke. Neznanje ne oslobađa od odgovornosti. Svega sam se nagledao u životu. Knjigovođa ne odgovara za svoje greške, a u vezi vođenja knjiga našeg PG. Poreski inspektor vidi samo nas kao odgovorno lice. Mislim da postoji dve vrste knjigovodstva za nas, ,,prosto knjigovodstvo" i još jedno.Naravno, kada platis porez na prihod mozes da trosis na sta god hoces.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока