Premija za mleko ne ulazi u promet.Subvencije ne ulaze u promet.Novčane transakcije sa računa na račun ne ulaze u promet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Како не улазе у промет? Мислиш промет којим се постиже пореска основица за ПДВ-а или нешто друго? Субвенције су накнада у промету. Иначе, могу и субвенције да уђу у основицу...зависи ко их даје.Premija za mleko ne ulazi u promet.Subvencije ne ulaze u promet.Novčane transakcije sa računa na račun ne ulaze u promet.
И једно и друго је накнада у промету. Ако си мислио исто да ли улазе у основицу за обрачун ПДВ... Ако су премије за млеко подстицаји у складу са политиком подстицаја развоја односно законом онда не улазе у основицу.Subvencije kao podsticaji ne ulaze, kako to da premija ne ulazi u promet?
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Subvencije i premije se ne racunaju
Mrzi me da se raspravljam po 100ti put.
U pdv-u sam preko 10godina,dobro poznajem taj deo zakona.
Matic je pre par postova napisao sta ulazi,sta ne ulazi i sve je tacno je rekao.
Moze naravno. Udjes u pdv kao fizicko lice,nisi preduzetnik,pravno lice ili doo. Sve radis normalno kao i do sad,bitno je da vodis racuna o pretplati da ne bi mora posle da placas pdv iz svog dzepa na prodatu robu.A kad si u sistemu pdv da li subvencije mogu da se podizu i koriste za placanje kao poseban novac van sistema pdv
Što se nisi javio kad si bio u S.M.U poreskoj upravi u Sr.Mitrovici, Brankica sa trećeg sprata mi tako rekla.Ako ona ne zna šta upada u promet onda niko ne zna.