Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja mislim da mora da mora 1/1 bez tereta pozovi PSSAko neko ima plodouživanje na parceli,da li je sa njim validan ugovor o zakupu,da se priloži u eagrar?
Kod njih je pravilo da nema pravila, ugovor bi po svim dosadašnjim pravilima trebao da bude sa plodouživaocem jer je on taj koji raspolaže imovinom zato je i ostavio sebi to pravo. Meni su u takvoj situaciji u pss rekli da po novom mora ugovor samo sa vlasnikom, plodouživalac ih ne zanima što je van svake pameti..tako sam i u radio i to je prošlo u e agraru, znači ugovor samo sa vlasnikom.Mora u ugovoru o zakupu da budu i plodouživalac i vlasnik. Ugovor samo sa plodouživaocem a bez vlasnika ti ne vredi. Ja sam imao takvu situaciju, plodouživalac je pri tome član mog gazdinstva ali ništa to ne vredi, morao sam da pravim ugovor o zakupu u kom se i plodouživalac i vlasnik zemlje slažu da se meni izda zemlja u zakup. Tačnije u mom slučaju je to bilo ustupanje na korišćenje bez nadoknade, ali ne menja stvat...
Prolaze.Jel prolaze ugoviri o zakupu a da nisu overeni kod notara?
Jeste i to jedno 5 komada. Ne bih rekao da neznam iz ličnog iskustva. Traje verifikacija do 10 dana.Proslo kod tebe?
To je i poenta.Haha,dobra fora. Nije overen kod notara ali je okačen na e-agrar i služi kao dokaz dogovora izmedju zakupodavca i zakupca.
Послато са 2209116AG помоћу Тапатока
Jel mislis za neke konkurse ili za subvencije po ha?Jel prolaze ugoviri o zakupu a da nisu overeni kod notara?