Bonajota
Novajlija
Sta izmeniti? Menjati nesto ili samo kliknuti opciju izmeni,zna li neko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja se sve bojim da od para neće biti ništa,zakinuće za koji hektar,ako treba da dobiješ za 12 dobićeš za 2,kao što ima ljudi da je "delimično prihvaćen".A meni je prihvaćen pa da izmenim..... sta da menjam bise Boze
Imaš opciju "izmeni",ako ti je stigao mail imaš uputstvo.Sta izmeniti? Menjati nesto ili samo kliknuti opciju izmeni,zna li neko?
Meni je četvrti.Da,ovo je treci put da to radim
Предпостављав да је лоша кординација између њих самих, па ови са обавештењима касне. Јер мени, сада не да да урадим измену од кад је прихваћен.I meni je stigla ista takva poruka pre par minuta. Zahtev juče napokon prihvaćen a sada da se izmeni. Šta hoće sada nije mi jasno ???
Sta promenis ?Ja izmenuo po peti put,pa sad šta mu bog da.
Izmenuo zahtev,imaš opciju "izmeni"Sta promenis ?
Ja neću no da ga menjam. Zahtev prihvaćene napokon ,oni su blesavi majke miПредпостављав да је лоша кординација између њих самих, па ови са обавештењима касне. Јер мени, сада не да да урадим измену од кад је прихваћен.
Kad odabereš "izmeni" šta onda?Izmenuo zahtev,imaš opciju "izmeni"
Kad vam je promenjen zahtev ,,poslat na isplatu,,Da li se nekome ovo u žutom pojavljivalo?
Oko brisanja i ponovnog dodavanja parcele u eAgrar treba biti oprezan, evo mog primera:Stoji delimicno prihvacen vec 9 dana problem 2 parcele koje sam izbrisao u eAgraru po preporuci gospodje koja mi rekla na telefonu pa da ih ponovo dodam i u ePodsticaji da izmenim zahtev, al za izmenu ne mogu jer nemam vise tu opciju. Zovem svaki dan po 20-30 puta, al nema slobodnjih operatera. Neznam sta dalje.
22.09.Kad vam je promenjen zahtev ,,poslat na isplatu,,
I jos vam nisu uplatili?22.09.