Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
didi je napisao(la):Kako se zove deo na bloku motora imt 560 na koji se prišrafljuje jedan deo sajle za obrtomer.Obrtomer i sajlu imam ali mi taj deo fali.Molim za pomoć.
). Čim sam sad slikao novi pinjon jasno vam je da ga još nisam namontirao (da ne bude zabune, ovaj stari nije iz mog traktora ali je identičan).
kombajner je napisao(la):pa isti su na prvi pogled

Tvoj torpedo ima hidrauliku K 35opaliti80 je napisao(la):pozdrav ekipa evo ja vas molim ako neko nešta zna o torpedu adriatic td 55 zanimaju me radionički priručnici i sve vezano o hidraulici.molim vas pomoć
Zove se pogon obrtomeradidi je napisao(la):Kako se zove deo na bloku motora imt 560 na koji se prišrafljuje jedan deo sajle za obrtomer.Obrtomer i sajlu imam ali mi taj deo fali.Molim za pomoć

zahvaljujem majsore na pomoći napokon nešta da vidim a da nemoram rastavljati,puuuuuuuno hvalameshter je napisao(la):Evo jos znanja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()