@Tomislav n Na nekim sajtovima jeste....Nisu kod svih aktivne cene,negde pise jedna cena,zoves,ono kao nemaju na stanju to je stara cena ...Mada nije bitno,nek su i isti cenovno,verujem da su i u kvalitetu slicni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ranije sam negde pročitao ali ne znam gde,plutani dihtung se pre stavljanja namaže sa firnajzom ili nečim ......ne znam da li sam dobro upamtio.Nije problem lepljenje nego sam dihtung...prosto se splasne
Херметик Curil...тако пише у Радионичком приручнику из 80их.Ranije sam negde pročitao ali ne znam gde,plutani dihtung se pre stavljanja namaže sa firnajzom ili nečim ......ne znam da li sam dobro upamtio.
Kada smo skidali trubu na MF sve što je moglo je ostalo na kabini .Kabinu smo malo izdigli da bi truba mogla da se izvuče.Pozdrav majstorima !
Trebam da skinem desnu trubu sa traktora a nemam nikakvog iskustva.
Sutra nastavljam sa poslom pa sam htio prije da se posavjetujem. Između kabine i trube je nosač koji moram da skinem, a on na vrhu ima nekakav jastučić. Zanima me, da li mi je bolje odvajati nosač pri vrhu, te tada ostaje na trubi, ili ga odvajati pri dnu pa da ostane na kabini ?
Također me zanima, nakon što odvojim nosač da li moram da malo podignem kabinu i podbacim nešto pod nju ili će ona ostati stajati normalno pa da taj nosač samo izvučem na stranu?