Vez Uvek ide kroz meso,da ispadne višak.Moze i kad se skine, ali se vez spusti par cm tako da kanap ide kroz mesto i ostane viska tipa 5cm pa se to meso vrati kasnije u spric.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vez Uvek ide kroz meso,da ispadne višak.Moze i kad se skine, ali se vez spusti par cm tako da kanap ide kroz mesto i ostane viska tipa 5cm pa se to meso vrati kasnije u spric.
Aj ga jebi do korone ljudi nisu ni znali sta je asepsol.Znači pogodio sam na osnovu slike kulena da si radio kod nekog odličnog mesara koji stolove pere sa mlakom vodom bez dodatne hemije?Odličan majstor pohvali ga još koji put ali šupljine su od prljavstine alata i stola! Dogodine ponesi asepsol i pofajtaj po alatu i astalu
To je greska kod mene. Ja sam uvrtao kraj i onda klipsu stavljao i stiskao kljesta i nije bilo tvrdo ko .....Vez Uvek ide kroz meso,da ispadne višak.
Vez Uvek ide kroz meso,da ispadne višak.
Znao sam da ce neko da prokomentarise taj obod,i mene interesuje od cega je,ali od vruceg dima sigurno nije,posto ga kod mene nema. Dim putuje 6m do mesa a na 4 metra udara u barijeru od kamena. Druga stvar,kad palim vatru,uzmem veliki bukov panj i izvadim sikirom jednu manju kajlu i onda taj panj stavim na upaljeni luc i onda taj panj tinja po 5-6 sati,plamen ne moze da se uoci.Ovaj nosi grešku u sušenju po obodu.... vruć dim...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jesi merio temp u pusnici? Mozda je do prevelike promaje gde je stojao na zrenju. I premale vlaznosti vazduha i u pusnici i u zreoni.Znao sam da ce neko da prokomentarise taj obod,i mene interesuje od cega je,ali od vruceg dima sigurno nije,posto ga kod mene nema. Dim putuje 6m do mesa a na 4 metra udara u barijeru od kamena. Druga stvar,kad palim vatru,uzmem veliki bukov panj i izvadim sikirom jednu manju kajlu i onda taj panj stavim na upaljeni luc i onda taj panj tinja po 5-6 sati,plamen ne moze da se uoci.
Negde je pretoplo, ovo se samo od temperature formira... ne verujem da je lose crevo ako je kolagen....Znao sam da ce neko da prokomentarise taj obod,i mene interesuje od cega je,ali od vruceg dima sigurno nije,posto ga kod mene nema. Dim putuje 6m do mesa a na 4 metra udara u barijeru od kamena. Druga stvar,kad palim vatru,uzmem veliki bukov panj i izvadim sikirom jednu manju kajlu i onda taj panj stavim na upaljeni luc i onda taj panj tinja po 5-6 sati,plamen ne moze da se uoci.
Jel se korica stvara kad je velika vlaznost vazduha ili mala?Milovane,može da bude do velike spoljne temperature.
Još ako je velika vlažnost,meso bolje prima boju i prosto se zapeče.
Stavljao sam ja prosle god. sve isto samo ranije se skida sa zrenja. Probali smo je i u tiganj.Jel ko stavljo cajnu u criva od kobasice da kaze kako je to ispalo jer nemam gdje nabaviti kolagena pa bi turio u ta cajnu?!