Recepti kulena, kobasice, švargle...

Kolko planiras da ga stavis

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Prvenstveno kim se u kobasicu stavlja radi probave, pošto je kobasica teško jelo pa kad omlatiš "rudu" da to stomak može lakše svariti.
E sad što neko pametuje pa ga melje, to je već nešto drugo.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Primetio sam u poslednje vreme sve više ljudi žuri da taj dan kad kolje uveče i usoli meso i ono što je predvidjeno za zamrzivač isti dan stave. Ja solim tek sutradan pa posle sve ostalo, a kobasicu posle 2, 3 dana.
Kako vi to radite?

Tako i jeste najbolje, da se meso skroz ohladi.Sada je vreme problem, u danu se smene sva 4 godišnja doba pa budi pametan.

Ја кољем поподне стоји све у полутикама до сутра па полако...Зависи од времена ако је људски хладно може се радити без бриге и кулен и кобасице.

Hvala za reklamu ostalo je jos malo paprike, ove godine su je razgrabili na brzinu. Nije sto je naša, ne volim sam da se hvalim ali paprika je baba roga nije za slabe igrače
Prosle godine jedan mesar sto uzima papriku od nas greskom stavi 1,2% ljute u kobasice umesto slatke, majko mila sta je ono bilo, plakali smo i jeli ta mera od 0,4% je sasvim dovoljna za papren kulen.
Videcemo sta moja mlada kaze kada zaljutimo do tad 🤫😅
Pozdrav kolega 😄

Hvala za reklamu ostalo je jos malo paprike, ove godine su je razgrabili na brzinu. Nije sto je naša, ne volim sam da se hvalim ali paprika je baba roga nije za slabe igrače
Prosle godine jedan mesar sto uzima papriku od nas greskom stavi 1,2% ljute u kobasice umesto slatke, majko mila sta je ono bilo, plakali smo i jeli ta mera od 0,4% je sasvim dovoljna za papren kulen.
Kolega jet ste to vi imali isporuku za Kikindu pre neki dan??🌶️

Nazad
Vrh