Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Juce sam bio da probam, ali nije to to. Palicemo, pa kad probam javljam detalje... Ali sto se tice rada, odlicno radi. Probali smo i u oranje da idemo sa njim na jedno 15-20 cm, odlicno uradi samo je steta zbog malog zahvata, a za zatvaranje razora je odlican.miroslav k je napisao(la):@peter
kako ide gruber? jeste probali na kukuruzištu?
Sto se tice dubine, nisam od tih koji rade na tu dubinu, i ne nameravam...miroslav k je napisao(la):hvala na brzom odgovoru, a nista ne kazes za agregatiranje jer mu nije tesko ima brzinu ili mu fali koji konj?
a kazes 15-20cm, pogledaj temu setvospremači mislim da je neko pisao da radi na tu dubinu![]()
![]()
![]()
bewisa je napisao(la):@SteveO
Pravi ih ,,Satex" iz Ade i ,,Hudjik" it Temerina sto ja znam.
Pregledaj ovu temu,ima broj telefona od ,,Satex"-a.![]()
Ovaj nije predvidjen da ide do 30 cm dubine! Opruge su zato sto takav pravi, a i bolje sto su opruge, a za valjak... sacekacu da se prosusi, pa cu ti reci kako radi, jer kad je mokro gusi ga.SteveO je napisao(la):Vidi zbiljaZnaci to je to, samo bi meni treba preklopni al je reko da bi mogao napraviti. Par pitanja, jel moguce uzet sa cvrstim tijelima, dakle ne ovo sa oprugama ? Zasto ljudi uzimaju te sa oprugama ? Nadalje, ovaj zadnji valjak se mora cesto stopati kad je malo mokra zemlja ? I zadnje, kakava je cvrstoca kod Satexa, istina, Hudjikov je dosta krupniji al je i vise od duplo skuplji a ovaj mi izgleda malo slabasno s obzirom da neki idu 20-30cm duboko.
Hvala