Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Juce sam bio da probam, ali nije to to. Palicemo, pa kad probam javljam detalje... Ali sto se tice rada, odlicno radi. Probali smo i u oranje da idemo sa njim na jedno 15-20 cm, odlicno uradi samo je steta zbog malog zahvata, a za zatvaranje razora je odlican.miroslav k je napisao(la):@peter
kako ide gruber? jeste probali na kukuruzištu?
Sto se tice dubine, nisam od tih koji rade na tu dubinu, i ne nameravam...miroslav k je napisao(la):hvala na brzom odgovoru, a nista ne kazes za agregatiranje jer mu nije tesko ima brzinu ili mu fali koji konj?
a kazes 15-20cm, pogledaj temu setvospremači mislim da je neko pisao da radi na tu dubinu
bewisa je napisao(la):@SteveO
Pravi ih ,,Satex" iz Ade i ,,Hudjik" it Temerina sto ja znam.
Pregledaj ovu temu,ima broj telefona od ,,Satex"-a.
Ovaj nije predvidjen da ide do 30 cm dubine! Opruge su zato sto takav pravi, a i bolje sto su opruge, a za valjak... sacekacu da se prosusi, pa cu ti reci kako radi, jer kad je mokro gusi ga.SteveO je napisao(la):Vidi zbilja Znaci to je to, samo bi meni treba preklopni al je reko da bi mogao napraviti. Par pitanja, jel moguce uzet sa cvrstim tijelima, dakle ne ovo sa oprugama ? Zasto ljudi uzimaju te sa oprugama ? Nadalje, ovaj zadnji valjak se mora cesto stopati kad je malo mokra zemlja ? I zadnje, kakava je cvrstoca kod Satexa, istina, Hudjikov je dosta krupniji al je i vise od duplo skuplji a ovaj mi izgleda malo slabasno s obzirom da neki idu 20-30cm duboko.
Hvala