oldtimer
Član
A ja imam malko drug'cije iskustvo...Kad dodju na svinjokolj na selo, znas kako znaju da tranziraju, i pakujuBudite sigurni da Beogradjani i njihove snase ne znaju ni sniclu da ispeku kako dolikuje,a ne zivu stoku da uhvate

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ja imam malko drug'cije iskustvo...Kad dodju na svinjokolj na selo, znas kako znaju da tranziraju, i pakujuBudite sigurni da Beogradjani i njihove snase ne znaju ni sniclu da ispeku kako dolikuje,a ne zivu stoku da uhvate
Evo ovako da se nadovežem na ovaj tekst ako je ko gledao Vojvođanski dnevnik i posle njega emisiju "Jedan na jedan" bio je Pera Milankov iz Crnje i mogao je čuti da su Zrenjaninci poslali dopis AP i u njemu se kaže da krećemo 12.03. na lokalnom nivou kao upozorenje .U petak je sastanak AP i tamo će se razmotriti dalje mere jer veliki broj udruženja podržava ovu našu odluku tako da nema više čekanja i ako vlada u četvrtak ne donese uredbu kakve su bile prošle godine od nedelje se kreće punom parom.
s obzirom da nisam upoznata sa delovanjem naseg udruzenja, pitacu da li ste postavili pitanje u negativnom konetsktu ili zaista mislite da imamo dobro udruzenje.Imate i to dobro udruženje imate.Pitajte svoje udruženje kakav stav ima i da li prihvata stav AP?
Pa znam, naravno,Zašto bi mi smetalo? Naprotiv. Samo sam natiželjan. Kad se klikne onaj smajlić, piše da je to prijateljski pozdrav.
Zrenjaninci su uz ljude iz Crnje i prošle godine sve pokrenuli.I ovoga puta vam želim isti uspeh ako ne i veći.Naravno dobićete podršku opštine Sečanj u mnogo većem broju nego prošle godine.Na žalost mi nemamo asoijaciju ili neki drugi vid udruživanja ali i pored toga se jako lepo i lako skupimo radi ovakvih stvari.
Cvetkov obavezno javi šta bude u petak na sastanku AP.