oldtimer
Član
A ja imam malko drug'cije iskustvo...Kad dodju na svinjokolj na selo, znas kako znaju da tranziraju, i pakujuBudite sigurni da Beogradjani i njihove snase ne znaju ni sniclu da ispeku kako dolikuje,a ne zivu stoku da uhvate
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ja imam malko drug'cije iskustvo...Kad dodju na svinjokolj na selo, znas kako znaju da tranziraju, i pakujuBudite sigurni da Beogradjani i njihove snase ne znaju ni sniclu da ispeku kako dolikuje,a ne zivu stoku da uhvate
Evo ovako da se nadovežem na ovaj tekst ako je ko gledao Vojvođanski dnevnik i posle njega emisiju "Jedan na jedan" bio je Pera Milankov iz Crnje i mogao je čuti da su Zrenjaninci poslali dopis AP i u njemu se kaže da krećemo 12.03. na lokalnom nivou kao upozorenje .U petak je sastanak AP i tamo će se razmotriti dalje mere jer veliki broj udruženja podržava ovu našu odluku tako da nema više čekanja i ako vlada u četvrtak ne donese uredbu kakve su bile prošle godine od nedelje se kreće punom parom.
s obzirom da nisam upoznata sa delovanjem naseg udruzenja, pitacu da li ste postavili pitanje u negativnom konetsktu ili zaista mislite da imamo dobro udruzenje.Imate i to dobro udruženje imate.Pitajte svoje udruženje kakav stav ima i da li prihvata stav AP?
Pa znam, naravno, , na forumu sam od proslogodinjih protesta. I tu sam eto da bih raspravljala na ovu temu. Po zanimanju sam novinar, profesor knjizevnosti, pa me vuce to ispitivanje javnog mnjenja...a usput i krave muzem tako da sam nasla svoju zanimaciju...hvala sto ste me primetili.Zašto bi mi smetalo? Naprotiv. Samo sam natiželjan. Kad se klikne onaj smajlić, piše da je to prijateljski pozdrav.
Zrenjaninci su uz ljude iz Crnje i prošle godine sve pokrenuli.I ovoga puta vam želim isti uspeh ako ne i veći.Naravno dobićete podršku opštine Sečanj u mnogo većem broju nego prošle godine.Na žalost mi nemamo asoijaciju ili neki drugi vid udruživanja ali i pored toga se jako lepo i lako skupimo radi ovakvih stvari.
Cvetkov obavezno javi šta bude u petak na sastanku AP.