miroslav k
Član
Javi kad kreceš da se pridružimoAko bude ja idem ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Javi kad kreceš da se pridružimoAko bude ja idem ...
Evo ja cu da proteram, moj traktor je jos uvek na probnim tablicama pa neka kaznu pisu AV. I jedno pitanje, kakvu kaznu moze da ti napise? Zato sto si se zaustavio na putu? Pa jbg "pukla mi guma" i traktor se poprecio a kolege poljoprivrednici dosle da mi pomognu.Tesko da bi se naslo 2 takva derana,mozda bi i krenuli jedan sipa u traktor a drugi u gajbu,al kad se dodje do blokade ko bi prvi proterao i cije bi registracije upisali za kaznu ... ?
I treba brate da bude veci odziv jer ce do setve gorivo na pumpama biti 150 DIN dali je to normalno a kukuruz 17 din pa di to ima sem u ovu ludu SRBIJU.Ako nastave u min.poljoprivrede kao što su počeli krenuće svi, a protesti mogu da budu i veći nego 2011 godine
dosli bi mi do beograda da se nije vodila politika na novom putu Pancevo- Beograd. a da je moj traktor bio tu prvi ko sto nije ja bi ga protero samo bi se beogradjani pitali odakle ovaj. Oni u beogradu i dobar deo pancevaca nije imao poima sta mi tu ustvari radimo i sta hocemo samo su nas psovali i je... mamu sto moraju pesaka preko tamoskog mostaJeb*** nam kevu ova demokratija,oni su na vlast dosli jednim bagerom a sad ni 1000 traktora ne moze da prismrdi Beogradu.
za prelazak tamisa ima ja semu i podrsku jos nekih sa svojim vozilima samo da ima podrsku jos 3 traktora pancevac je moj i boziji .Postoje uska grla koja je tesko zaobici...Tamis kod Cente, i Opova, Dunav kod Beske, pancevacki most... To je potrebno resiti...Bas tako, nenajavljeni proci preko Tamisa, i na sremsku stranu kod NS...Posle imas mnogo jacu poziciju za pregovore.Ako blokiras Pancevacki most, i auto put kod Novog Beograda, i Ibarsku, prakticno znaci da si blokirao BG!
I ne treba ici na blokade gradova po Vojvodini, i Srbiji...Ljudi koji ce se naci u problemu nisu krivi, i ne mogu da pomognu. Beograd njih boli...bas ih briga za most na Tisi kod Zablja...Ovim potezom se moze obezbediti podrska stanovnistva, jer nece biti pogodjeni protestom, a bice im drago sto je Beograd blokiran...
asocijacije kaze da najmanje 25000 dinara televizije traze da se asocijacija oglasi, a i to su retke televizije uglavnom kazu da sm svugde cenzurisani. Da li je tacno ne znam.Posto asocijacija se ne oglasava , udruzenja poljoprivrednika bi trebalo da se oglase ,dogovore, koordiniraju u nekim zahtevima pred novinarima . Ukoliko se neoglase iz min . polj do 15.03 zna se kako dalje delovati ..