slobapatrola
Član
on se uvek pravi pametan i druge ismejava...a sebe ne vidi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moderatori aj da ne ispadne da sam neka opozicija ali ako je čovek banovan zbog ovog teksta gore onda preterujete.Ne siri dezinformacije .. ako se bojis , nemoj biti vise moderator ! , ili ako neces ucestvovati ne odmazi drugima , ne siri defetizam
O kome se radi?on se uvek pravi pametan i druge ismejava...a sebe ne vidi
S tvoje strane bi bilo pametno da ako si me banovao bez potrebe, 4 dana, nisi morao da mi prebacis i opomenu sa 1+5 boda.Sta reci na ovakve izjave ?
1 skidanje blokada bi bilo kad nestane piva u prodavnicama
2 ako potraje sta cete kad u njivi krene korov a herbicida nema ... ?
Kao i Vasa nama da smo mi prvi dobili kazne! Uostalom, ako su pojedinci isli da pregovaraju ispred svih paora, sigurno bi sad istupili kao asocijacija ispred Ministra Dacica da mu u lice saspe da je receno da nas niko nece krivicno ili bilo kako goniti za blokade. Mozda pregovaraci nisu dobili kazne pa sad i o tome cute. Inace mi smo svi bili popisani, i ocekujemo kazne...i ne vidim razlog da se tako zestis oko toga. Ako smo imali prestavnike za pregovore sa ministrom prosle godine treba da ih imamo i po pitanju kazni.Budi slobodno...samo gde je bila Vasa podrska nama,koji smo prvi u drzavi dobili po usima?
Gde ste tada Vi bili da nama pruzite podrsku?
Nigde!!
Pa tako je i bilo. Nije se negde ni po mleko stizalo, mi smo stocari. I niko se nije bunio....Zao mi je al tako mudre izjave jednostavno ne mogu da obidjem to je jace od mene.
A i kolege stocari bi se slozili sa Vama kad dodje kamion po mleko a selo blokirano...
Nismo valjda ludi da radimo protiv nas. Mnogo toga ti ne razumes. Normalno da bi se pustala ona vozila koja su u interesu paora.Zao mi je al tako mudre izjave jednostavno ne mogu da obidjem to je jace od mene.
A i kolege stocari bi se slozili sa Vama kad dodje kamion po mleko a selo blokirano...
Zao mi je al tako mudre izjave jednostavno ne mogu da obidjem to je jace od mene.
Pa takvih je malo, ali znam, ubedjena sam daq su mlekare strogo vodile racuna da nikome ni litar mleka ne propadne! Pa ja bih se prva bunila sa 1000litara! Ipak smo preiveli!Mozda se kod Vas Saska nije bunio,al imam druga u selu pored koji radi taman 30-ak ha i dobio bi subvencije tako da ga blokade nisu doticale i sto njemu da propade danas mleko od 30-50krava ne znam koliko ima tacno.
A šta bi nam falilo navikli smo se malo štrajkuju prosvetari,malo zdravstveni radnici,malo čuvari mira,malo paori,železničari,taksisti,mlinari,pekari,oružari,sindikalci ,popovi a pardon oni kvare prosek.Ja bih se samo kratko nadovezao na ovaj post.Šta ako se autoprevoznici pobune zbog cena goriva, pa u vreme žetve reše da blokiraju silose i prilazne puteve ka naseljima, da nijedan kombajn ne može u atar???
Mozda se kod Vas Saska nije bunio,al imam druga u selu pored koji radi taman 30-ak ha i dobio bi subvencije tako da ga blokade nisu doticale i sto njemu da propade danas mleko od 30-50krava ne znam koliko ima tacno.
to sto pricas nije tema a ako hoces da polemisemo moz se nadjemo u pancevo. treba da smo slozni bratac ,a ne da se ujedamo ko tudje kere. zato sto samo se laje i laje a oni gore grizu kidaju deo po deoObjasni molim te kakva se politika tamo vodila,a to sta bi ti uradio ostavi za sebe,bilo je tamo mnogo i pametnijih i ludjih od tebe pa nisu mogli da prodju.Hilikopterom bi proso verovatno.