Boris_PA
Član
Jel vi to mislite sad da idemo, sad ce razmatramo trase samo gde bi mogli van videokruga policije da idemo.
preko njiva brate i pici...pa nek probaju da teraju pezoa kroz kaljugu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel vi to mislite sad da idemo, sad ce razmatramo trase samo gde bi mogli van videokruga policije da idemo.
sto, ne smemo da smo kurazni? i ko kaze da bi se svi povukli? ja ne bih! A znam i mnogo onih koji ne bi!Al'ste i svi kurazni...do prve kazne od 15000din,svi bi se povukli!
Al'ste i svi kurazni...do prve kazne od 15000din,svi bi se povukli!
Budi slobodno...samo gde je bila Vasa podrska nama,koji smo prvi u drzavi dobili po usima?sto, ne smemo da smo kurazni? i ko kaze da bi se svi povukli? ja ne bih! A znam i mnogo onih koji ne bi!
Budi slobodno...samo gde je bila Vasa podrska nama,koji smo prvi u drzavi dobili po usima?
Gde ste tada Vi bili da nama pruzite podrsku?
Nigde!!
Kakav defetizam?Ne siri dezinformacije .. ako se bojis , nemoj biti vise moderator ! , ili ako neces ucestvovati ne odmazi drugima , ne siri defetizam
A taj neko se ocigledno pravi lud.Kiš.izgleda da ti nekome dođeš ovde kao kolateralna šteta.
Objasni molim te kakva se politika tamo vodila,a to sta bi ti uradio ostavi za sebe,bilo je tamo mnogo i pametnijih i ludjih od tebe pa nisu mogli da prodju.Hilikopterom bi proso verovatno.ma idemo ispred skupstine na mirne preteste svako po balu slame i sedimo tamo ako docekamo spremiranje i sejanje sejacemo za otukupljivace semenare i nam za dnevnicu
---------- Poruka napisana u 17:01 ---------- Prethodna poruka je at 16:56 ----------
dosli bi mi do beograda da se nije vodila politika na novom putu Pancevo- Beograd. a da je moj traktor bio tu prvi ko sto nije ja bi ga protero samo bi se beogradjani pitali odakle ovaj. Oni u beogradu i dobar deo pancevaca nije imao poima sta mi tu ustvari radimo i sta hocemo samo su nas psovali i je... mamu sto moraju pesaka preko tamoskog mosta
Zanima me jel ti opet komentarises moje postove?Da nije smesno bilo bi zalosno ...
Sta reci na ovakve izjave ?Trecu varijantu vidim jedinu kao uspesnu a to je izlazak u svakom selu i blokirati svaku znacajnu raskrsnicu izmedju mesta i plus svaki centar svakog naseljenog mesta.
Pa onda nek se krecu kad je sve zivo blokirano. Na takav nacin svi bi bili blizu kuce i uvek bi imali zamenu pa bi mogli protestovati par meseci ako zatreba sve do ispunjenja svih trazenih uslova.