miroslav k
Član
Javi kad kreceš da se pridružimoAko bude ja idem ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Javi kad kreceš da se pridružimoAko bude ja idem ...
na mene ne racunajte
Evo ja cu da proteram, moj traktor je jos uvek na probnim tablicama pa neka kaznu pisu AV. I jedno pitanje, kakvu kaznu moze da ti napise? Zato sto si se zaustavio na putu? Pa jbg "pukla mi guma" i traktor se poprecio a kolege poljoprivrednici dosle da mi pomognu.Tesko da bi se naslo 2 takva derana,mozda bi i krenuli jedan sipa u traktor a drugi u gajbu,al kad se dodje do blokade ko bi prvi proterao i cije bi registracije upisali za kaznu ... ?
I treba brate da bude veci odziv jer ce do setve gorivo na pumpama biti 150 DIN dali je to normalno a kukuruz 17 din pa di to ima sem u ovu ludu SRBIJU.Ako nastave u min.poljoprivrede kao što su počeli krenuće svi, a protesti mogu da budu i veći nego 2011 godine
dosli bi mi do beograda da se nije vodila politika na novom putu Pancevo- Beograd. a da je moj traktor bio tu prvi ko sto nije ja bi ga protero samo bi se beogradjani pitali odakle ovaj. Oni u beogradu i dobar deo pancevaca nije imao poima sta mi tu ustvari radimo i sta hocemo samo su nas psovali i je... mamu sto moraju pesaka preko tamoskog mostaJeb*** nam kevu ova demokratija,oni su na vlast dosli jednim bagerom a sad ni 1000 traktora ne moze da prismrdi Beogradu.
za prelazak tamisa ima ja semu i podrsku jos nekih sa svojim vozilima samo da ima podrsku jos 3 traktora pancevac je moj i boziji .Postoje uska grla koja je tesko zaobici...Tamis kod Cente, i Opova, Dunav kod Beske, pancevacki most... To je potrebno resiti...Bas tako, nenajavljeni proci preko Tamisa, i na sremsku stranu kod NS...Posle imas mnogo jacu poziciju za pregovore.Ako blokiras Pancevacki most, i auto put kod Novog Beograda, i Ibarsku, prakticno znaci da si blokirao BG!
I ne treba ici na blokade gradova po Vojvodini, i Srbiji...Ljudi koji ce se naci u problemu nisu krivi, i ne mogu da pomognu. Beograd njih boli...bas ih briga za most na Tisi kod Zablja...Ovim potezom se moze obezbediti podrska stanovnistva, jer nece biti pogodjeni protestom, a bice im drago sto je Beograd blokiran...
asocijacije kaze da najmanje 25000 dinara televizije traze da se asocijacija oglasi, a i to su retke televizije uglavnom kazu da sm svugde cenzurisani. Da li je tacno ne znam.Posto asocijacija se ne oglasava , udruzenja poljoprivrednika bi trebalo da se oglase ,dogovore, koordiniraju u nekim zahtevima pred novinarima . Ukoliko se neoglase iz min . polj do 15.03 zna se kako dalje delovati ..