Ima ona narodna prica Tamni Vilajet. I nemoj mene da pitas, pitaj ljude sa kojima si zajedno bio na protestima.A sta je dogovoreno,opet te pitam?
Da li da kupujemo seme mi poljoorivrednici ili ne?
Da prodamo ovo sto treba da selektujemo ili ne???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima ona narodna prica Tamni Vilajet. I nemoj mene da pitas, pitaj ljude sa kojima si zajedno bio na protestima.A sta je dogovoreno,opet te pitam?
Da li da kupujemo seme mi poljoorivrednici ili ne?
Da prodamo ovo sto treba da selektujemo ili ne???
Sve ostaje u memoriji. Sada možeš da odeš na bilo koji datum i vidiš koja je tada bila setvena strukturaKoliko sam ukapirao poziv za seme ce izaci tek 15.oktobra?
Do tada ce sigurno neke njive već biti izbrisane iz e agrara
Pridruži se ti drugima. Kod nas su dolazili oni koji su 80-100km daleko. Seli u traktor i došli.Sinoc citam da je bio novi sastanak kod premijera i da je odluceno da u septembru bude uplata za sertifikovano seme. Da li je to tacno? Ima mnogo udruzenja. Nekibsu onda prihvatili a msl da dva nisu. Koji su sada prihvatili i nadam se potpisali.
Zao mi je sto ovde u mom kraju nikad ne bi mogla da se organizuje bilo kakva obustava saobracaja. Nisam za to i da obican narod ispasta ali ispastamo i mi. To je znak da se skrene paznja na poljoprivrednike da imaju more problema.
Ovo sam napisao da ne bude ovde onih koji ce da napisu da smo samo jaki na tastaturi a uzivo nista. Dakle ja bih isterao svoj traktor ali nema ko da mi se pridruzi. Mnogo toga ima sta da se postavi kao zahtev.
Ali ova drzava nema sluha.
Da su pametni i da uzmu sve iz Evropskih zemalja koji su lideri u nekom delu neke proizvodnje i to polako uvedu u stvaran zivot kod nas eto ti napretka koliko hoces. Ali..
Šta ako sam preko 50ha pa izbrišem da bih bio ispod za republički poziv za mehanizaciju?Sve ostaje u memoriji. Sada možeš da odeš na bilo koji datum i vidiš koja je tada bila setvena struktura
prosvetli me dobronamerni COCI iz kikinde pa da kazem ljudima koji su me i sinoc pitali na zuraji a i danas ekipa iz Depotova,Savinog,Bajse sela itd itdIma ona narodna prica Tamni Vilajet. I nemoj mene da pitas, pitaj ljude sa kojima si zajedno bio na protestima.
U ovo vreme se uvek pojavljivaoZa kakav republicki konkurs? Jos ga nema a pitanje je da li ce ga biti za 2024!
Bio je jedno vreme standardno u junu, mnogi su ga zvali "junski konkurs".. Onda su nas prejahali za 2021 tada nije ni izlazio, pa je izasao pocetkom 2022 gde je obuhvatio i 2021, pa je 2023 bio u avgustu.. Ko zna sta ce sada biti avgust za par dana a nista se ne desava, meni bi isto dobro dosao..U ovo vreme se uvek pojavljivao
To je tesko izvodljivo za obicnu vlast , al za superheroje je moguceKako ce se ovi podstaci a da se drugi ne diskriminisu
Ovo me podseca na Dosije x, sta si hteo da kazesNišta se vi ne brinite.Znaju sve i o svemu su obavešteni a mnogi će se češati tamo gde ih ne svrbi.