Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Ima ona narodna prica Tamni Vilajet. I nemoj mene da pitas, pitaj ljude sa kojima si zajedno bio na protestima.
prosvetli me dobronamerni COCI iz kikinde pa da kazem ljudima koji su me i sinoc pitali na zuraji a i danas ekipa iz Depotova,Savinog,Bajse sela itd itd

mislim kako stoje stvari da treba da org udruzenje za na 10clanova i da se dogovorimo sta i kako,pljunes potpis i teraj

govna ostala

Boderlica nemam ja izgovor. Mogu ja i kolima da dodjem do nekih na protestu. Traktor nije registrovan (duga prica). Nego ja bih voleo da se moj kraj ukljuci u ovakva desavanja. Ali izgleda da je svima ovo sve dobro. A koliko mogu da vidim svi grcaju u problemima. Ima naravno i onih koji stalno dobijaju preko grada mehanizaciju. Verovatno su podobni. I stalno jedni te isti dobijaju. Nije mi jasno kako ako mozes samo jedne god da konkusises. Mozda idu na zenu decu tetke strine i ostalu blizu i dalju rodbinu.
I nije mi jasno da niko nece da se pobuni da ceo moj kraj mora da vozi u silose na Ubu ili u Debrc ili preko u Surcin a tu nam je u Ratarima ogroman silos. Ali zapusten. Firma u stecaju. Proculo se da ih kupila cementara. Pa samo nam jos to treba od zagadjenja pored Elektrana i ovih kineza iz MeiTa. Pravo malo ludilo. Lose da losije ne moze.

U ovo vreme se uvek pojavljivao
Bio je jedno vreme standardno u junu, mnogi su ga zvali "junski konkurs".. Onda su nas prejahali za 2021 tada nije ni izlazio, pa je izasao pocetkom 2022 gde je obuhvatio i 2021, pa je 2023 bio u avgustu.. Ko zna sta ce sada biti avgust za par dana a nista se ne desava, meni bi isto dobro dosao..

Споразумом је предвиђено да ће Министарство пољопривреде до краја 2025. године усагласити и завршити правни акт којим ће се дефинисати статус „Активног пољопривредника“, у складу са прописима Европске уније. Овим ће се подстаћи пољопривредни произвођачи који се искључиво баве пољопривредом као основном делатношћу, без дискриминације других пољопривредника.
Sta ovo znaci i da li ce da se ostvari

Nazad
Vrh