Ko je predsednikJa nisam potpisnik i ja se cujem sa svojim predsednikom udruzenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko je predsednikJa nisam potpisnik i ja se cujem sa svojim predsednikom udruzenja.
Verovatno zato sto je zapreceno protestom sedam udruzenja za 19 07. To je bio idealan datum za protest jer je taj dan Solc dolazio, a nikom nije odgovarao haos na putevima. Nego Bane zajedno smo bili u Kisacu na jednom sastanku i tada si se i sam usprotivio poostravanju blokada uz obrazlozenje da drzite prelaz drzavne granice i da je samo pitanje casa kada ce doci jace policijske snage. Na istom sastanku nije postignut interni dogovor oko sertifikovanog semena jer su pojedinci iz Inicijative i iz Subotickog udruzenj hteli da i seme psenice i jecma bez racuna udje u tih 17000. To sa semenom nije ispeglano ni na drugom sastanku u Kisacu kad je bila Brnabicka. Pa evo i dan danas se vuku ti repovi nesuglasica. oko semena.E prava rečenica kolega coci,skoro da nema, ima nešto razlike ali nije sad stvar u tome.
Jedno pitanje,zašto je onda ovaj prihvatilo?
Molim te odgovori ako možeš,ali razmisli.
Radomir Krnic, podpredsednik Mile Egelja.Ko je predsednik
Evo ja ću ti odgovorim, ti i takvi kao ti nećete izaći na proteste ali ćete zapitkivati, mudrojebisati, i terati neku svoju pravdu do sudnjeg dana ali **greška se neće pomeriti dalje od tastature pa makar i svi zahtevi bili prihvaćeni i ma koliko oni bili dobri uvek će biti "a zašto to tako".Zašto se žuri pa za 10-ak dana kreće vršidba suncokreta a nedugo zatim i soje i kukuruza, sezona godišnjih odmora je već počela, ide nova ekonomska godina i setva ozimih kultura pa i plan setve za jare kulture, valda treba da se zna na čega možemo da se oslonimo i šta će biti i koliko, da li vredi više raditi arendu ili ne i pošto, i ko da izađe onda na proteste, ti nećeš sigurno i takvi kao ti, najlakše je podjebavati, šta misliš da je lako ići na te pregovore sa praznim pištoljem a na blokadama ni 1% poljoprivrednika a svi kukaju, a kad je trebalo u trezor a sad u eagrar onda svi postali pismeni i traže neku pomoć i prava i angažuju se agencije da se preda među prvima, jako sam razočaran u kolege poljoprivrednike od prvih protesta.Proće i ovo samo prođe i život ali no.na pitanje odgovaras pitanjem
nisam clan ni jednog udruzenja kao ni pol. stranke
forumas sam i poljoprivrednik i pitam se zasto ste toliko zurili da se dogovorite sa takozvanom vladom,gde je toliko gorilo
---На састанку са премијерком Аном Брнабић у Кисачу били су представници Иницијативе за опстанак пољопривредника Србије, Удружења пољопривредних произвођача Суботице, Савеза удружења пољопривредника Баната и Удружења пољопривредника Арадац.---
ukoliko se ne varam vas u novembru nije bilo na dogovoru
Rekao sam da je vreme za pregovore(to je bilo moje licno misljenje) jer je ljudima generalno bilo dosta,predugo je trajalo,a za nas konkretno sam rekao sa nije problem ostati koliko hocemo ako se secas tacno mojih reci ali video sam sta se desava na drugim mestima.Verovatno zato sto je zapreceno protestom sedam udruzenja za 19 07. To je bio idealan datum za protest jer je taj dan Solc dolazio, a nikom nije odgovarao haos na putevima. Nego Bane zajedno smo bili u Kisacu na jednom sastanku i tada si se i sam usprotivio poostravanju blokada uz obrazlozenje da drzite prelaz drzavne granice i da je samo pitanje casa kada ce doci jace policijske snage. Na istom sastanku nije postignut interni dogovor oko sertifikovanog semena jer su pojedinci iz Inicijative i iz Subotickog udruzenj hteli da i seme psenice i jecma bez racuna udje u tih 17000. To sa semenom nije ispeglano ni na drugom sastanku u Kisacu kad je bila Brnabicka. Pa evo i dan danas se vuku ti repovi nesuglasica. oko semena.
Hahahaha.Drugi deo poruke bravo kolega.Evo ja ću ti odgovorim, ti i takvi kao ti nećete izaći na proteste ali ćete zapitkivati, mudrojebisati, i terati neku svoju pravdu do sudnjeg dana ali **greška se neće pomeriti dalje od tastature pa makar i svi zahtevi bili prihvaćeni i ma koliko oni bili dobri uvek će biti "a zašto to tako".Zašto se žuri pa za 10-ak dana kreće vršidba suncokreta a nedugo zatim i soje i kukuruza, sezona godišnjih odmora je već počela, ide nova ekonomska godina i setva ozimih kultura pa i plan setve za jare kulture, valda treba da se zna na čega možemo da se oslonimo i šta će biti i koliko, da li vredi više raditi arendu ili ne i pošto, i ko da izađe onda na proteste, ti nećeš sigurno i takvi kao ti, najlakše je podjebavati, šta misliš da je lako ići na te pregovore sa praznim pištoljem a na blokadama ni 1% poljoprivrednika a svi kukaju, a kad je trebalo u trezor a sad u eagrar onda svi postali pismeni i traže neku pomoć i prava i angažuju se agencije da se preda među prvima, jako sam razočaran u kolege poljoprivrednike od prvih protesta.Proće i ovo samo prođe i život ali no.
nisam bio ni 2010 godine na protestimaEvo ja ću ti odgovorim, ti i takvi kao ti nećete izaći na proteste ali ćete zapitkivati, mudrojebisati, i terati neku svoju pravdu do sudnjeg dana ali **greška se neće pomeriti dalje od tastature pa makar i svi zahtevi bili prihvaćeni i ma koliko oni bili dobri uvek će biti "a zašto to tako".Zašto se žuri pa za 10-ak dana kreće vršidba suncokreta a nedugo zatim i soje i kukuruza, sezona godišnjih odmora je već počela, ide nova ekonomska godina i setva ozimih kultura pa i plan setve za jare kulture, valda treba da se zna na čega možemo da se oslonimo i šta će biti i koliko, da li vredi više raditi arendu ili ne i pošto, i ko da izađe onda na proteste, ti nećeš sigurno i takvi kao ti, najlakše je podjebavati, šta misliš da je lako ići na te pregovore sa praznim pištoljem a na blokadama ni 1% poljoprivrednika a svi kukaju, a kad je trebalo u trezor a sad u eagrar onda svi postali pismeni i traže neku pomoć i prava i angažuju se agencije da se preda među prvima, jako sam razočaran u kolege poljoprivrednike od prvih protesta.Proće i ovo samo prođe i život ali no.
Nisam čuo za njih.Radomir Krnic, podpredsednik Mile Egelja.
ma sve je to ok sto ja preteramKolega lule pretera ga ,mešaš babe i žabe.
ma sve ok razumem i ja tebe tj vasMa slušam te (mislim čitam ) i pun si ideja i rešenja za te ideje samo ih prezentuješ na pogrešnom mestu.
Hoćeš da znaš sve u detalje ali iz komfora svoje fotelje.
Učlani se u najbliže ili osnuj novo udruženje i imaj inf.iz prve ruke pa da mi tebe zapitkujemo o detaljima.
I nemoj mešati borbu polj.udruženja sa političkom borbom. Politička borba ide između ibornih ciklusa ,a polj.udruženja se bore za boljitak svojih članova ma ko bio na vlasti.
Naporan si mnogo... silujes tastaturu jer verovatno nemas druga posla.ma sve ok razumem i ja tebe tj vas
ali jedno veliko ali
ovi su na vlasti 12godina,to je jedan sada vec ozbiljan period u jednom polj. domacinstvu
ocigledno da oni ne zele dobro nama
svi su vec zaboravili da su oni i ukinuli tako reci subvencije koje su do pre neku godinu bile mizerne
oept ponavaljam ovo je forum i ne vidim da je problem pisati i pitati o necemu
kroz 2-3 pitanja koje sam postavio ocigledno nema odgovora a islo se potpisati nesto a vec je bilo dogovoreno i to bolja verzija jos u novembru
Sta ako nam premijer bude smenjen do oktobra i dodje novi premijer i kaze ovo vise ne vazi sto je dogovoreno a mi od ovog dogvora nemamo apsolutno nista tek moguce od novembra meseca kada ce se ici uveliko u zimsku brazdu?
zog toga govorim da je ovo sve na brzinu iz nekog razloga uradjeno a verujem da cemo ubrzo i saznati zasto
Čovek koji nekažnjeno krade udruženje (udruženje proizvođača mleka mačvanskog okruga) inače učesnik pregovora sa preCednikom za vreme majskih protesta (Vasić ,Palamarević ,Trajković...)Ko je Vasic ? Kom udruzenju pripada?