Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Servantes. Ako se dobro secam roman je bio obavezna lektira. Don Kihot i Sanco Pansa glavni likovi, a radnja?? Odavno je bilo.

Koliko sam ukapirao poziv za seme ce izaci tek 15.oktobra?
Do tada ce sigurno neke njive već biti izbrisane iz e agrara

Sinoc citam da je bio novi sastanak kod premijera i da je odluceno da u septembru bude uplata za sertifikovano seme. Da li je to tacno? Ima mnogo udruzenja. Nekibsu onda prihvatili a msl da dva nisu. Koji su sada prihvatili i nadam se potpisali.
Zao mi je sto ovde u mom kraju nikad ne bi mogla da se organizuje bilo kakva obustava saobracaja. Nisam za to i da obican narod ispasta ali ispastamo i mi. To je znak da se skrene paznja na poljoprivrednike da imaju more problema.
Ovo sam napisao da ne bude ovde onih koji ce da napisu da smo samo jaki na tastaturi a uzivo nista. Dakle ja bih isterao svoj traktor ali nema ko da mi se pridruzi. Mnogo toga ima sta da se postavi kao zahtev.
Ali ova drzava nema sluha.
Da su pametni i da uzmu sve iz Evropskih zemalja koji su lideri u nekom delu neke proizvodnje i to polako uvedu u stvaran zivot kod nas eto ti napretka koliko hoces. Ali..

Super sto su bili. I sta su sad vise ostvarili nego onih pet udruzenja pre nedelju dana?? Samo su se slozili sa vec dogovorenim.

A sta je dogovoreno,opet te pitam?

Da li da kupujemo seme mi poljoorivrednici ili ne?

Da prodamo ovo sto treba da selektujemo ili ne???

Nazad
Vrh