Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Zanimljiva teza😀 Jasno mi je da sam blokiran sa tvoje strane kao i jos brojniji forumasi i ne pisem ovo zbog tebe nego samo da skrenem paznju drugima kakav si ti ekspert i pametnjakovic - Pitaj mene ja sve znam- a svi drugi “debili”!
Ja sa takvima koji misle da su Boga za noge vatali ne bi ni imao 2 reci da razmenim!
Palio si sve prosle godine kako ti znas sigurno ostvariti 10 t psenice po ha i da smo svi debili a da pri tom 30 godina nisi je posejao, da bi na kraju imao prinos od 35oo kg/kj😂
O cemu pricamo?! Takav odnos prema kolegama ti je dno dna!

Pa ja ne znam da li treba ili ne, ali zbog cega bi neko mene uskracivao da obnovim nesto od mehanizacije samo zbog toga sto radimo, da mogu da zivim lepo od plate ne bi radio dedovinu. Nisam nista ukrao, placam porez ovoj drzavi i na platu, i na sve sto kupim za zemlju.

Interesantno… jako smo slicni - mislim gazdinstvo - bar dosad sam tako mislio. A sad vidim da ima i dosta razlike…

Pa ja ne znam da li treba ili ne, ali zbog cega bi neko mene uskracivao da obnovim nesto od mehanizacije samo zbog toga sto radimo, da mogu da zivim lepo od plate ne bi radio dedovinu. Nisam nista ukrao, placam porez ovoj drzavi i na platu, i na sve sto kupim za zemlju.

Nazad
Vrh