Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Ovi što ne pišu o protesnim vožnjama traktora mogu da prebace pisanje u drugu temu, da ne smaraju ove koje zanima protesna vožnja traktorima.

Vlado nije te sramota da ovde botujes?

Sad sam se vratio unazad da vidim na prethodnim stranicama sta si pisao

1. Nazivas legendom coveka koji je optuzen za silovanje i koji iz Cacilenda daje podrsku predsedniku.
2. Dajes podrsku studentima koji uce od kojih je vise od polovine u Cacilendu zaposleno u javnim ustanovama.
3. Dajed podrsku ljudima koji su dali svoje traktore da se ogradi Cacilend, a koji su skoro svi povezani sa SNS.
4. Relativiziras prevare poput bugarskih vozova, Dodikovih autobusa itd na izborima pisanjem poput ovog: "Prevare ne pomažu tamo gde je narodna svest budna."

Čovek je optužen za silovanje, dok ne bude osuđen on je nevin.Uopšte nisam rekao da je legenda, rekao sam da je kao glumac pobrojao mnoge nagrade.Ne vidim ništa loše u tome što je pozvao da ne bude nasilja.
Nisam do podršku nikome iz Cacilenda naveo sam neke studente koji uopšte nisu u Beogradu,kod kuće su, hteli bi da polažu ispite a ne mogu.
Znači trebao sam da idem da im zabranim da ne daju traktore ili da ih sprečim na neki način?? Ne pada mi na pamet ...Na kraju ,ovo je demokratija i za nju smo se borili da svako ima pravo da radi i misli kako on hoće...
I na kraju tvoja tačka 4, pa da je tako Dos nikada ne bi mogao da dobije izbore 24 . septembra 2000. A bio je suočen sa najgorom kampanjom, sa najgorim optužbama, bez ikakve medijske podrške, i na kraju sa krađom glasova....

Vlado nije te sramota da ovde botujes?

Sad sam se vratio unazad da vidim na prethodnim stranicama sta si pisao

1. Nazivas legendom coveka koji je optuzen za silovanje i koji iz Cacilenda daje podrsku predsedniku.
2. Dajes podrsku studentima koji uce od kojih je vise od polovine u Cacilendu zaposleno u javnim ustanovama.
3. Dajed podrsku ljudima koji su dali svoje traktore da se ogradi Cacilend, a koji su skoro svi povezani sa SNS.
4. Relativiziras prevare poput bugarskih vozova, Dodikovih autobusa itd na izborima pisanjem poput ovog: "Prevare ne pomažu tamo gde je narodna svest budna."
Samo su čekali da bude nekog nasilja da bi onda sproveli vanredno stanje, hapšenja, kome to nije jasno ja ne znam.....

Прошао је и први дан нове радне недеље. Да ли је неко данас приметио да се неко од оних из ЕУ који се смешкају са Вучићем, изашао са било каквим саопштењем, ако не осудом?

Od nas ih masovno voze autobusima kad su izbori u Srbiji. Toliko zalosno kad pogledas na sta su sve ljude natjerali…
Натерали??? Како те неко може на нешто натерати, јеси толики гмаз и бескичмењак кад неко, може на нешто да те натера!?

Nazad
Vrh