Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Svašta, taj odnos se stalno menja..
Znaci sa tobom je nemoguce diskutovati jer si sampion u spinovanju pitanja i odgovora , kao da si sns poslanik , tako oni diskutuju.
Znaci krenula je diskusija od ovog tvog posta :
" Ako je na protestu bilo milion ljudi, toliko je opozicija dobila glasova na zadnjim izborima 2023. godine... Sadašnji vladajući su dobili oko 2 miliona glasova... Naravno da su izbori najbolja opcija ali ne vidim uspeh ako se izbori raspišu, opozicija ne reformiše ništa,opet nastavi po starom ( nekih 10 lista,svadje, gluposti) i sadašnji vladajući ponovo skrpe neku većinu....Ja to sve vreme govorim... "

Znaci u prevodu si rekao situacija je bila na izborima. 2:1 , i ako budu izbori opet ce Vucic pobijediti.
Ja ti na to kazem , jel mislis da se nije javno mnjenje promijenilo nakon protesta i da bi ponovo tako pobijedio a ti neces direktno da odgovoris dzaba sto vrtimo 5,10 postova ukrug ,samo vrdas i pises isto .
Tako da odustajem.

Potpuno ispravno . Samo to ovi koji bi trebali tako nesto da predloze ili ozakone , vjerovatno ,nepada im na pamet. To bi se moglo traziti na protestima kao ustavna promjena .
( nego zamisljam onu zemljakinju clana obradmiki sto sjedi pored satora , a nije skolovala od vremena , kako gleda u ekran i treba da odgovori na referendum npr o nekom zaduzenju radi neke fiskalne mjere i kaze : " U ziv mi ti , nisam pametna , sta odluciti u ovaj momenat ? " 🤣
Pa nebi se baš toliko banalizovalo, te specijalizovane stvari bi predlagali i radili profesionalci.
Na kraju krajeva svi ti mehanizmi se u stvari prepisuju iz uspešnih sistema i podešavaju prema volji normalnih ljudi, domaćina, akcionara..

U stvari, opozicija je dobila oko 1,2 miliona glasova kada se sve sabere.
Opozicija nije dobila ništa...prije da je izgubila......mada jedinu korist bi mogli imati oni likovi iz opozicije koji se nisu nametali...Mi Glas iz naroda ali ni oni nešto previše.Vučić će ostati na istom a ostatak glasova iz fonda simpatizera studenata u blokadi neće ni izaći na izbore jer su studenti propustili istorijsku šansu da isture osobe koje bi na crtu Vučiću.

Poslednja izmena:
Znaci sa tobom je nemoguce diskutovati jer si sampion u spinovanju pitanja i odgovora , kao da si sns poslanik , tako oni diskutuju.
" Ako je na protestu bilo milion ljudi, toliko je opozicija dobila glasova na zadnjim izborima 2023. godine... Sadašnji vladajući su dobili oko 2 miliona glasova... Naravno da su izbori najbolja opcija ali ne vidim uspeh ako se izbori raspišu, opozicija ne reformiše ništa,opet nastavi po starom ( nekih 10 lista,svadje, gluposti) i sadašnji vladajući ponovo skrpe neku većinu....Ja to sve vreme govorim... "

Znaci u prevodu si rekao situacija je bila na izborima. 2:1 , i ako budu izbori opet ce Vucic pobijediti.
Ja ti na to kazem , jel mislis da se nije javno mnjenje promijenilo nakon protesta i da bi ponovo tako pobijedio a ti neces direktno da odgovoris dzaba sto vrtimo 5,10 postova ukrug ,samo vrdas i pises isto .
Tako da odustajem.
Ne pišem na kineskom jeziku pa da me ti ne razumeš, uostalom ako se opoziciji pobedjuje treba da se malo potrudi više i bolje, ako će da večito da bude u opoziciji neka bude, šta da ima ja radim....Na kraju, ne vidim region da se ti iz druge države petljaš i komentarišeš dešavanja.... Imate tamo Dodika pa g rušite

Ne pišem na kineskom jeziku pa da me ti ne razumeš, uostalom ako se opoziciji pobedjuje treba da se malo potrudi više i bolje, ako će da večito da bude u opoziciji neka bude, šta da ima ja radim....Na kraju, ne vidim region da se ti iz druge države petljaš i komentarišeš dešavanja.... Imate tamo Dodika pa g rušite
Uff malo si ga preterao...oces da ti skresem krila?

Tako da odustajem.
Javno mnjenje se stalno menja, logika je da sada je na strani opozicije ali to treba materijalizovati na izborima...Šta vredi javno mnjenje ako pola birača spava??

Nazad
Vrh