slobapatrola
Član
Ljusha je državni neprijatelj.
Haha
Ziv bio Ljusho!
Haha
Ziv bio Ljusho!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Буквално, када смо долазили од Батајнице до Земуна је била непрегледна маса људи, тај микс емоција не може речима да се опише, то може само да се доживи, а за животни век једног човека ретке су прилике за тако нешто. Исто тако је било и од Земуна до скупштине, а највећи контраст је био када смо пролазили поред ћаћиленда, нас народ дочекује као хероје, а овима трактори излупани, избушене гуме, ишарани, па два реда ограда па кордони полиције и иза свега тога она шака јада од олоша окружени буквално као животиње у зоо врту. Две Србије буквално.A tek osećaj iz traktora,dok prolaziš kroz tu nepreglednu masu ljudi,koji ti svi mašu,šalju poljupce,klanjaju,zahvaljuju...
Ne možeš da ne zaplačeš ako si čovek.
Nema mog drugara da se javi???Ljusha je državni neprijatelj.
Haha
Ziv bio Ljusho!
Sve si rekao drug. Neki koji gledaju od kuce pogotovo na drzavnim medijima , pa i nezavisnim , uopste nemaju predstavu kakva je to atmosfera i koja je kolicina podrske . Nema tu vise sta pricati sta Srbija zeli.Буквално, када смо долазили од Батајнице до Земуна је била непрегледна маса људи, тај микс емоција не може речима да се опише, то може само да се доживи, а за животни век једног човека ретке су прилике за тако нешто. Исто тако је било и од Земуна до скупштине, а највећи контраст је био када смо пролазили поред ћаћиленда, нас народ дочекује као хероје, а овима трактори излупани, избушене гуме, ишарани, па два реда ограда па кордони полиције и иза свега тога она шака јада од олоша окружени буквално као животиње у зоо врту. Две Србије буквално.
Grašak ili Pasulj?@ACA RAIC Piše se da je Grašak iz Noćaja dao traktor.
Ti koji su napustali bili su bajkeri pozvani su stendentskom radio vezom da odu na drugu lokaciju da pomognu redarima .Neko kaze nije bio top, ima snimak gde par ljudi napusta masu trceci. Zasto ako nije nista?
150-200Ti koji su napustali bili su bajkeri pozvani su stendentskom radio vezom da odu na drugu lokaciju da pomognu redarima .
Potvrdjeno od strane Studenata i od strane Samih bajkera.
Hvala svim taktoristima koji su biki u beogradu ( nekih 50-ak cini mi se )..
Ja sam bio sam jedan od mnogih u masi..
Secam se jednog coveka koji sedi na suvozacevom mestu pored zene koja vozi traktor ( misim da je bio zetor onaj veliki sa dva sedista ) to sam cak slikao poslao zeni uz recenicu "ovo smo mi za 10 godina"
P.S. "Hvala" i ovima sto su dali traktore za Ћаци-ленд mogao sam da pogledam razne modele.
YTO 504 bas lepo izgleda iznutra ima ventilaciju a mozda i klimu definitivno odlicna kupovina ( da ne saljem sad slike iz samog traktora)
Ja kad sam video Bubua u 577 srce kao Srbija veliko. Kazem ljudima pored da je to forumas i da poznajem ga sa druzenja forumasa. Nije bilo sanse da se vidimo direkt jer je masa ljudi izmedju ali smo mahali.Više bivših i sadašnjih članova je bilo traktorima u Beogradu. Tastatura ratnici verovatno nikada neće osetiti tu energiju i radost ljudi što su traktori stigli da ih čuvaju.