Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ново је ново! Него, дал' би дали нову жену? Да заменим једну искусну за две неискусне.Stižu novi traktori
Vlado ovi i zene dele.Odrekni se traktora i uzmi jednu zenku
Video sam te a nisam znao da si ti. Jos komentarisemo vidi ga mf SM table.A tek osećaj iz traktora,dok prolaziš kroz tu nepreglednu masu ljudi,koji ti svi mašu,šalju poljupce,klanjaju,zahvaljuju...
Ne možeš da ne zaplačeš ako si čovek.
Član @tesin i ja smo dotezali vilastim ključem a posle je Raša iz Tovariševa doneo krstak. Rus je od člana @cenejac111Ustajem u nedelju ujutru bole me noge a imam utakmicu popodne.. Medjutim, ne smeta mi, nekako ponosan...
Parkirao kod opstine NBG, onda pesaka do Poljoprivrednog da vidim ko je sve dosao iz Inicijative, upoznao Gorana licno i ako smo se vise puta culi, posedeo tu malo, dotegli matice na zadnjim tockovima jednog rusai onda svako na svoj zadatak, deo traktora napred pa mi raja u pratnju pa ostatak traktora na kraju.
Ono stvarno treba doziveti..
Eto bili smo na gomili a ne znamo seČlan @tesin i ja smo dotezali vilastim ključem a posle je Raša iz Tovariševa doneo krstak. Rus je od člana @cenejac111
Рус је то, како неће издржатиEto bili smo na gomili a ne znamo seJe l' si ti dotezao sa desne strane kad je Rasa doneo krstak? Secam se likova samo u magli, jbga kratko se jos ostalo tu.. @cenejac111 je l' izdrzao rus bez dve matice ?
Isao bi i bez tocka a nece bez 2 maticeРус је то, како неће издржати![]()
Ja sam vilastim dotezao. Prvo je Tešin pa sam ja kao proveravao, zezali se. Bio sam u drečavo narandžastom kombinezonu da me svi vide iz dalekaEto bili smo na gomili a ne znamo seJe l' si ti dotezao sa desne strane kad je Rasa doneo krstak? Secam se likova samo u magli, jbga kratko se jos ostalo tu.. @cenejac111 je l' izdrzao rus bez dve matice ?
![]()
Sumnjam da je tacno . Prije bi bilo da neko placa da ne dolazis traktorom , takva je guzva i odziv bio ,ucesnika je bilo i previse , nije bilo nikakve potrebe da se placa . (Ne)cudi me da si povjerovao u to.Данас чујем да је било плаћања од 50е ко ће да подржи студенте у БГД не ћација(било је и тога)...Потврдили људи код мене и да су добили што се тиче трактора није било понуда.