Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Kaže da će to donatori da obezbede, pominju se i članovi Poljoinfo foruma takođe i oni da budu donatori.....To je rekao nakon što su ugašene kamere..... :haha: :haha: :haha:

Bilo je tamo ucesnica reality programa koliko sam video. Verujem da su one bile za zabavu kad je testosteron akumuliran. Na sve su mislili.

Данас чујем да је било плаћања од 50е ко ће да подржи студенте у БГД не ћација(било је и тога)...Потврдили људи код мене и да су добили што се тиче трактора није било понуда.

Poslednja izmena:
Ustajem u nedelju ujutru bole me noge a imam utakmicu popodne.. Medjutim, ne smeta mi, nekako ponosan...

Parkirao kod opstine NBG, onda pesaka do Poljoprivrednog da vidim ko je sve dosao iz Inicijative, upoznao Gorana licno i ako smo se vise puta culi, posedeo tu malo, dotegli matice na zadnjim tockovima jednog rusa 😂 i onda svako na svoj zadatak, deo traktora napred pa mi raja u pratnju pa ostatak traktora na kraju.

Ono stvarno treba doziveti..
Član @tesin i ja smo dotezali vilastim ključem a posle je Raša iz Tovariševa doneo krstak. Rus je od člana @cenejac111

Član @tesin i ja smo dotezali vilastim ključem a posle je Raša iz Tovariševa doneo krstak. Rus je od člana @cenejac111
Eto bili smo na gomili a ne znamo se :D Je l' si ti dotezao sa desne strane kad je Rasa doneo krstak? Secam se likova samo u magli, jbga kratko se jos ostalo tu.. @cenejac111 je l' izdrzao rus bez dve matice ? :D

Eto bili smo na gomili a ne znamo se :D Je l' si ti dotezao sa desne strane kad je Rasa doneo krstak? Secam se likova samo u magli, jbga kratko se jos ostalo tu.. @cenejac111 je l' izdrzao rus bez dve matice ? :D
Ja sam vilastim dotezao. Prvo je Tešin pa sam ja kao proveravao, zezali se. Bio sam u drečavo narandžastom kombinezonu da me svi vide iz daleka :D

Данас чујем да је било плаћања од 50е ко ће да подржи студенте у БГД не ћација(било је и тога)...Потврдили људи код мене и да су добили што се тиче трактора није било понуда.
Sumnjam da je tacno . Prije bi bilo da neko placa da ne dolazis traktorom , takva je guzva i odziv bio ,ucesnika je bilo i previse , nije bilo nikakve potrebe da se placa . (Ne)cudi me da si povjerovao u to.

Nazad
Vrh