Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Pa i ja bih voleo nov traktor i meni bi taman subvencije pokrile kredit za nov 539 ali ne razmisljam o tome jer se pokrivam koliko sam dugacak !!

Pa i ja se pokrivam koliko sam dugačak ali su mi "pojedinci" naglo skratili pokrivač.I onda još pričaju o napredovanju poljoprivrede.

@Peto ja spavam lezeci a tad imam duzinu,jedino vi Petlovi spavate stojeci pa i u snu imate visinu. :haha: :haha:

@Miroslavjovanovic ne znam zasto su izumrli,da li ti znas ??

Skratice oni nas za glavu ako sutra bude do 10 ha ,Francuska revolucija ce biti kao neka prica sta ce sve biti kod nas::lose::::jako_besan:::udri::zli:

pogledajte malo i temu subvencije u poljoprivredi ko nije posetio tu temu da pročita okvirne zahteve.

Samo da znate kakva je netrpeljivost kod mene prijavili su mi se već desetak poljoprivrednika za borbu ZA BOLJE SUTRA i to samo na fb preko neke rečenice.Šta će tek biti sutra samo možete da zamislite.

Nece biti revolucije u narodu,ipak je vecina na 10ha,realno kod mene u selu dal' ima u opste coveka koji radi preko 100ha,mahom 15-40kj je vecina.

Zrenjaninac, mislis li na ovaj post?
quote_icon.png
Citiram: rasa02
Zahtevi:
1.Subvencije za ovu godinu da ostanu kao i prosle godine
2.Ukidanje zabrane izvoza psenice
3.Smena ministra poljoprivrede
Tj sve mere koje su bile prošle godine da ostanu na snazi i ove godine za inflaciju i cenu repromaterijala će mo da im progledamo kroz prste
4.Stočari javi te se i iznesite realne zahteve po grlu po litri kako već jer ne poznajem ovu tematiko dobro.
5.Novi predlozi.
Pa braćo mora da se potroše 22milijarde nemože tek tako da nam uzmu.

Svako bi u svom mestu razglasio informaciju ili ti borbu za goli život za sve nas pojedinačno skup na to i to mesto i lagano pred vladu sa mašinama.Ko je baš iz jako dalekih naselja neka organizuje autobuski prevoz.I kako dostiži iz dalji mesta tako će se masa sve više i više povećavati.Mi koji smo u okruženju od oko 50-70km bili bi tamo za pola dana lagano.
I nikakva više asocijacija netreba da nas predvodi i podržava.PODRŽIMO SAME SEBE

• Like
Reagovanja: raf
ja juce kad sam napomenuo i onom spo je izjavio u vezi poljoprivede sam mu sve po spisku i rekao da krenemo u proteste moderatori su me opominjali u poenima sta danas il sutra da kazem il da napisem osin isto sto i juce::jako_besan::

Ajde da cujem ko se dobrovoljno javlja da preuzme na sebe i kaze ja pozivam ljude da se skupimo svi na nekoj poljani ispred BG-a i blokiramo ga,ja cu biti na celu kolone a ako nekom treba pomoc,podrska i sl nek mi se javi.

Nema takvog ovde...

Da na taj post.Sad sam čuo od jednog kolege da će se već sutra znati šta će se raditi i kada će se krenuti.Inače je on iz drugog grada Banata.

Nazad
Vrh