Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Zrenjaninac, mislis li na ovaj post?
quote_icon.png
Citiram: rasa02
Zahtevi:
1.Subvencije za ovu godinu da ostanu kao i prosle godine
2.Ukidanje zabrane izvoza psenice
3.Smena ministra poljoprivrede
Tj sve mere koje su bile prošle godine da ostanu na snazi i ove godine za inflaciju i cenu repromaterijala će mo da im progledamo kroz prste
4.Stočari javi te se i iznesite realne zahteve po grlu po litri kako već jer ne poznajem ovu tematiko dobro.
5.Novi predlozi.
Pa braćo mora da se potroše 22milijarde nemože tek tako da nam uzmu.

Svako bi u svom mestu razglasio informaciju ili ti borbu za goli život za sve nas pojedinačno skup na to i to mesto i lagano pred vladu sa mašinama.Ko je baš iz jako dalekih naselja neka organizuje autobuski prevoz.I kako dostiži iz dalji mesta tako će se masa sve više i više povećavati.Mi koji smo u okruženju od oko 50-70km bili bi tamo za pola dana lagano.
I nikakva više asocijacija netreba da nas predvodi i podržava.PODRŽIMO SAME SEBE
to se tako neradi-samo će ljudi još više izgubiti samopouzdanje kad vidite da to tako neide..........

A zašto stalno potenciraš da na forumu nema čoveka koji bi nas poveo?
Što ti ne bi bio taj?
Da sam ja toliko sposoban verovatno se nikad ne bi ni bavio poljoprivredom već bi završio fakultet,pa magistrirao,pa doktorirao i sada sedeo u nekom javnom preduzeću nervirajući zgodnu sekretaricu.

Provac,Bane,NA,Zrenjaninac-izvinjavam se ako sam nekoga izostavio od učesnika prošlogodišnjih protesta,ostali,ne ladite usta više,već2 sata ne mogu da proćitam odgovore na samo 3 teme

Pregovarač će se naći to je najlakše.Njteže je prelomiti i krenuti.Ne znam kako je kod vas ali kod mene je sam premijer prelomio izjavom na RTS1.Svi koji bi i misle da bi mogli svi zajedno, ali pojedinačno, da se izorimo za prošlogodišnje zahteve treba samo da rašire vest u svom kraju i skupe se u dogovoreno vreme.

A zašto stalno potenciraš da na forumu nema čoveka koji bi nas poveo?
Što ti ne bi bio taj?
Da sam ja toliko sposoban verovatno se nikad ne bi ni bavio poljoprivredom već bi završio fakultet,pa magistrirao,pa doktorirao i sada sedeo u nekom javnom preduzeću nervirajući zgodnu sekretaricu.
Znas kako mladost ludost ali bas tako...lane nisam dobio subvencije,necu ni ove godine prezivljavao sam i bez njih do sad a i sad cu,ne spavam na "slamarici" ali me ni krediti ne zuljaju.
Prosle godine sam isao kada su bili protesti tj organizacija pre protesta i tu se videla moja mladost,sposobnost i sta vec...za mojih 15kj ukupno i 2kj zita jaka vajda ali sam isao verujuci u bolje sutra i da ce ljudi izaci,a kad je doslo do izlaska jedni "nemaju" gorivo,drugi nemaju kad,trece mrze,cetvrti nece u inat kaze ja za moja 2-3kj zita necu dobiti Bog zna sta sto da se obogati onaj ko ima 50kj...na forumu su nas prozivali i svasta...NIKO nije rekao hvala...

Ja sam student prva godina po prvi put,ni sam nisam izasao na proteste traktorom jer mi je bio ispit tad i to sam svima jasno rekao par dana ranije da necu moci izaci tih par sati na voznju jer sam se na drugoj strani borio za svoje bolje sutra.

Problem je mnooogo dublji,bar je kod mene jako mali broj ljudi dobio subvencije i nisu osetili tu slast kao neki kad su dobili tu lovu za 50,70,100ha pa su imali gomilu a ovi mali nisu imali ni za gorivo pa niko od vas vecih nije rekao dajte i ovim malima subvencije aaa jok tad ste cutali i sad kad vi necete dobiti sad je ajmo braco u boj...jako mali broj cete imati podrske i sto je jos gore ako krenete krenucete sa novim traktorima pa ce reci vidi seljaka kosta im traktor kao moj stan i jos kuka.
Niti kudim niti mrzim samo kazem kako jeste.

Problem je mnooogo dublji,bar je kod mene jako mali broj ljudi dobio subvencije i nisu osetili tu slast kao neki kad su dobili tu lovu za 50,70,100ha pa su imali gomilu a ovi mali nisu imali ni za gorivo pa niko od vas vecih nije rekao dajte i ovim malima subvencije aaa jok tad ste cutali i sad kad vi necete dobiti sad je ajmo braco u boj...jako mali broj cete imati podrske i sto je jos gore ako krenete krenucete sa novim traktorima pa ce reci vidi seljaka kosta im traktor kao moj stan i jos kuka.
Niti kudim niti mrzim samo kazem kako jeste.
Pa ni mi u Beogradu nekazemo vidi ima stan koji kosta kao citava ulica na selu,nemojmo gledati ko kakav traktor vozi jer ce svako svoj traktor platiti a nece dobiti kao u Bg stan od ovog ,onog ,kupiti za neku sicu,svi su traktore kupovali po svojim mogucnostima i potrebama

A mogao bih se kladiti da sad citaju forum i bice da ce sutra izaci u susret seljacima i podici limit na 20-30ha takvih je 95% u zemlji koji rade toliko zemlje,ostace samo nekolicina koju nece imati ko da pokrene.
Docekajmo sutrasnji dan da se vidi sta ce biti.

Ako cemo posteno taj limit onda ne treba ni da postoji ili da bude za socijalne kategorije ili za sve zasto se onda niko nije bunio ranije kada ljudi sa 100+ nisu imali to pravo?

N.A.
ima ima samo polako.
jeste gledali sad vesti na b92 kazu da ce se dobiti samo do 10 ha.

Nazad
Vrh