Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako nastavimo ovaj razgovor znamo dokle ce da nas dovede a to nije tema za ovaj forum.Kicca ti očigledno mnogo ideš po Bečkim bicirkovima ,a vrlo malo po njivama.Moj stav je da je ipak Vojvodina nosioc poljoprivredne proizvodnje ove zemlje.Nije najveći suficit ostvaren na izvozu krastavaca iz plastenika već na kukuruzu(mahom proizvedenim u Vojvodini).Svako podnevlje je predodređeno za nešto pa stoga se tome treba i prilagoditi.
moramo da objavimo.da bi svi znali!!!Predlažem nedelju ili ponedeljak skup u svim mestima po Srbiji i da se obaveste svi mediji i da se namesti nacrt zahteva i u ponedeljak ili utorak da se krene ka BG.Trebalo bi to najaviti gospodi policajcima da će imati poteškoće u saobraćaju u prestonici i bez odustajanja.
Ja od jednog covekla uzimam 20 kj u zakup a ima mnogih koji imaju dosta zemlje,stari su, ili deca su po gradovima i ne zanima ih da se bave poljoprivredom...tako da bogami neradi se o dve tri crveneAuuu jake ce pare uzeti arendasi...ko da neko daje 50ha u arendu,crvenu-dve sto ce arendasi dobiti...ko da su to neki novci.
Ja od jednog covekla uzimam 20 kj u zakup a ima mnogih koji imaju dosta zemlje,stari su, ili deca su po gradovima i ne zanima ih da se bave poljoprivredom...tako da bogami neradi se o dve tri crvene
moramo da objavimo.da bi svi znali!!!