Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Зрењанинац ти си се прошле године показао и доказао ко си и шта си( у најјпозитивнијем смислу).Значи ви сте својим примером показали како се треба борити за права сељака,,е сада само да ти кажем једну ствар да и то добро упамтиш.Протесте је прошле године организовала АПС и није рекла да неће их бити и сада ми само чекамо да наше чланстсво изрази незадовољство и покрет, али бих те замолио само једну врло битну ствар а то је да разликујеш АПС од АП (некад су били АПВ па кад су добили паре да могу да иду да вршљају по целој србији и лажу сељаке онда су постали АП -асоц пољопривредника) јер је то велика увреда и за нас и за наше чланство ,јер управо ти који би требало да протестују немају муд.. јер су то они који имају по пар стотина Х а примили су у асоц пар пољопривредника, чисто да имају покриће за новац који бахато троше.То је тек толико да се зна и НА је у праву!пун ми је кофер оних који сада прозивају и једне и друге .МИ смо свој образ показали и доказали ,е сада је ред на оне који су седели поред тв-а и пили ладно пиво да се мало зноје и покажу своје тракторчиће и вољу за променама, а не да и даље чекају да их неко поведе.

Mogla bi udruzenja poljoprivrednika da se dogovore oko protesta voznje traktorima ..... Udruzenje u mom kraju je je raspolozeno sa 50 traktora verujem 101 % da su ZA... pa za prvi put u lokalu pokazati koliko nas
Nov sam clan ovog foruma .. verujem da ima ovde ljudi koji se duze poznaju , te se organizujmo !!

Posto je evidentno da nema nijedne organizacije koja bi mogla da organizuje proteste, mi smo u nasem mestu poceli da se organizujemo, razlog su iskljucivo subvencije zbog toga sto, ako bismo imali vise zahteva, potrebno je vreme da se usaglasimo, a vremena bas i nema.Bilo bi dobro da se i ostala mesta izorganizuju, pa da odredimo neki zajednicki datum i vreme.

LJUDI upravo sam gledao na dnevniku RTS1"kako rts nezvanicno saznaje subvencije samo do 10 hektara" pa dali su oni normalni te subvencije nije izmislila srbija to je normalno svugde u svetu i postoji budzet za poljoprivredu od kojeg oni hoce da isplate penzije i da povecaju plate policiji i da zaposle komunalnu policiju koliko hiljada u srbiji kao treba nam ajd dobro.nemam reci za ove idijote iz vlasti koji nemaju grama mozga o poljoprivredi kao sto rece mirko cvetkovic uredba nije zakasnela(niti smrdi nit mirise) da ima grama mozga znao bi da strategija poljoprivrede i plan donosi se pre posla pa se po tom planu radi to je svrha bilo kojeg plana u bilo kom poslu.Ja smatrm i ljudi bliski meni moje komsije i kolege poljoprivrednici da svi treba da dobiju subvencije koji rade do 100 hektara jel je svugde u okruzenju tako ,ja licno 14 hektara,oni prave takvu sprdacinu sa nama da je to strasno ako se ovo potvrdi mi IDEMO PRAVO PRED BEOGRAD nepada mi napamet da blokiramo regionalne i magistralne puteve to smo vec jednom radili i najvise su ispastali radnici.Mi cemo ici da BLOKIRAMO BRANKOV MOST GAZELU BEOGRAD pa neka vide koliko boli a bolece, ako treba ja cu prvi ici,a ako treba i vladu cemo da rusimo ,koji ce nam **greška ovakva vlada koja ce da subvencionise kredite tj podstice zelenaske banke da klepaju od 15%, 20% kamate,da ja nemogu da zivim od svog rada nego treba da uzmem kredit da bi ziveo dal tu ima pameti.jos uzmes par hetara u zakup racunajuci na subvenciju koja ti da kazemo sleduje kao svugde u okruzenju kada lopovi vec potrosili nase pare pa kako podsticu samo male (BEZ UVREDE NISAM MISLIO NIKOGO DA VREDJAM) ali kako su krenuli i od ovih od 20 -tak i vise hektara ce da naprave male i sve ce da nas kupi TATA MISKOVIC.Jos jednom kazem BLOKADA BEOGRADA

REVOLUCIJA polovina i manje je prijavljeno kao gazdinstva a oni i za to hoce da otmu sto pripada e nece mocu R E V O L U C I J A

Pisete citave besede o protestima...mi cemo ovo,mi cemo ono....ko ide prvi za bg?
Od lokanih blokada nema nista,to znajte,samo cete stvoriti neprijatelje prema vama.
Riba od glave smrdi....

Ne govorimo o blokadi lokalnih puteva već put pred noge i BG.Bile su do sad blokade lokalnih puteva i znamo kako se završilo.

Kladim se da nece nista biti od blokade BG-a,svi bi isli al da budu na zacelju kolone pa da pricaju posle kako su bili a prvi niko nece da krene.

Ma subvencije su zadnji problem,jer u normalnoj državi ni ne trebaju jer se prihod ostvari prodajom svojih proizvoda,gde se odnos uloženog i zarađenog očito razlikuje

Meni nije uopšte smešno jer je malo falilo da uletim u kupovinu novog traktora računajući na deo novca od subvencija.Ne mogu ni da zamislim kako bih se sada osećao.

Nazad
Vrh