provac
Član
Зрењанинац ти си се прошле године показао и доказао ко си и шта си( у најјпозитивнијем смислу).Значи ви сте својим примером показали како се треба борити за права сељака,,е сада само да ти кажем једну ствар да и то добро упамтиш.Протесте је прошле године организовала АПС и није рекла да неће их бити и сада ми само чекамо да наше чланстсво изрази незадовољство и покрет, али бих те замолио само једну врло битну ствар а то је да разликујеш АПС од АП (некад су били АПВ па кад су добили паре да могу да иду да вршљају по целој србији и лажу сељаке онда су постали АП -асоц пољопривредника) јер је то велика увреда и за нас и за наше чланство ,јер управо ти који би требало да протестују немају муд.. јер су то они који имају по пар стотина Х а примили су у асоц пар пољопривредника, чисто да имају покриће за новац који бахато троше.То је тек толико да се зна и НА је у праву!пун ми је кофер оних који сада прозивају и једне и друге .МИ смо свој образ показали и доказали ,е сада је ред на оне који су седели поред тв-а и пили ладно пиво да се мало зноје и покажу своје тракторчиће и вољу за променама, а не да и даље чекају да их неко поведе.