Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Nije receno tako,nemoj izvrcati reci.
Receno je da ce biti 14000din. po ha,ali ce sutra izneti za koliko ha.

A mogao bih se kladiti da sad citaju forum i bice da ce sutra izaci u susret seljacima i podici limit na 20-30ha takvih je 95% u zemlji koji rade toliko zemlje,ostace samo nekolicina koju nece imati ko da pokrene.
Docekajmo sutrasnji dan da se vidi sta ce biti.

Ja bi i zbog niske cene svinja izašao a pride nemam ni jedno prase ali ne bih razmišljao ko ih je.... meni je dobro.Dokle god tako budemo razmišljali i tako se borili neće nam biti dobro!!!!!!!!!!!!!!

@Kaludjerac sve sam ovo prosao lane drugom polovinom juna i prvom polovinom jula kada je zetva bila u jeku a cena zita 8-9din pa sam maaalkice pomogao oko organizacije protestsa koje je vodila APV tako da odlicno znam sta ce biti i kakav je nas narod.

Sramota, a dosad su se hvalili da je poljoprivreda najrentabilnija grana , da najviše izvozi, tako su upropastili fabrike sad hoće i poljoprivredu
ma samo protesti Zahtevi:
1.Subvencije za ovu godinu da ostanu kao i prošle godine
2.Ukidanje zabrane izvoza pšenice
3.Smena ministra poljoprivrede

::samo bes::Treba podrzati vece proizvodjace [ bez obzira sto veliki male nisu nesto bas razumeli prosle god.] U tome i jeste velicina coveka i poljoprivrednika. Veliki posed-velike muke i velike pare.Mali posed- male muke i male pare. Svi biramo kako i sta raditi, a zajednicki je cinilac BAVLJENJE POLJOPRIVREDOM.
Ne treba se smarati time kako ce neko zbog lizinga ili kredita ''puci'', vec u toj muci saucestvovati. Covek svo znanje, snagu i kapital usresredi na jedan posao[u ovom sl. poljoprivredu] racunajuci da ne moze biti gore nego sto jeste, a desi se ovo sto se desilo. Ocaj i muka koja je snasla te ljude nije nista manja od one moje velike muke i vecnog problema oko novca.
Podrzavam da treba protestvovati.

Не знам што ми сад паде на памет говор мајора Драгутина Гавриловића браниоцима Београда 1915 год.

“ Војници, тачно у 15 часова непријатеља треба разбити вашим силним јуришем,
разнети вашим бомбама и бајонетима.
Образ Београда, наше престонице, мора да буде светао.
Војници!
Јунаци!
Врховна команда избрисала је наш пук из бројног стања.
Наш пук је жртвован за част Београда и Отаџбине.
Ви немате дакле, да се бринете за животе ваше, они више не постоје.
Зато напред, у славу! За краља и Отаџбину! Живео краљ, живео Београд!

lane sam bio u SM a ne u lacarak,vece pre protesta sam bio kod mog prijatelja sto vozi onog landinija vidi se iz suljmanca na snimku i ujutru sam dosao sa njim!a gde si ti bio organizatore?

@Mladen taj dan sam pre 6 ustao i isao da upisem fax ili na prijemni...ne secam se ni sam tacno i dosao u Sid kad je bio kraj povorke jer nisam mogao ranije nikako doci i nekoliko veceri dolazio na sastanke u Lacarak !!!
A price kumov kum... pa i ja sam po selu angazovao ljude da izadju taj dan.

vidi druze ja nisam nikog angazovao taj dan sem coveka koji ce vuci prikolice od njive do zitoprometa!gde su sad ti od prosle godine sto si se sastajao sa njima?nisam hteo da te prozivam,niti bilo koga ovde,pitao sam normalno a ti provociras!glumis neko ludilo ovde po forumu,najpametniji si,prozivas ko ce biti vodja,u svakoj corbi si mirodjija,najposteniji si dok su svi ostali **greška koji se skrivaju,isao si na sastanak ti nesto da organizujes(ko tebe sta pita i koga ti interesujes)!

Зрењанинац ти ме по мало чудиш?Па јесмо протествовали прошле године и захваљујући нама цена пшенице је дуплирана,,а шта се десило са колегам на форуму -па ипљували нас брате да сам сунђером морао да бришем монитор и ти би сада да поново идеш и да се поново после правдаш сукњедршцима како су они преко министарства изборили цену пшенице а не ми! и како су ти протести глупост да се ништа неће постићи и све су смислили да омаловаже те исте протесте и ти сада идеш са таквима да протествујеш.НЕ знам шта да ти кажем јер једном смо испали будале и жртве жашто бих дозволио два пута да ме неко зајебава ,,нека хвала да видимо те противнике протеста како ће изаћи на крај а ми ћемо онда њих да критикујемо и да кажемо ма то вам ништа није вредело....Ма пун ми је кофер тих лелемуда.поззз

Ti od prosle godine su kuci i pitaju se dal su ludi ?? Samo su oni izasli a korist su imali svi tako da je to sasvim jasno.Vidi niti koga omalovazavam niti mislim da sam najpametniji,ali znam sta je bilo sa ljudima ovog foruma na svim akcijama(majice,prsluci,protesti,letenka) oni koji su na forumu vikali hajde idemo kad je doslo do gustog ti su se povukli a sad se opet ponavlja svi bi na zacelje kolone ako moze,niko da povuce voz na procelju to je i dalje problem !!

Nazad
Vrh