Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
NArod je u sustini ubijen u pojam,i ide kao ovce na klanje.Treba jak organizator koji ce da povede,a masa ce sama da krene za njim.Nema dalje od ovoga,ovo je sramota.Dele socijalu umesto podsticaja.Vise vredi ministarska dnevnica nego seljacki hektar.Joj Klintone,sto nisi duze bombardovao,valjda bi pogodio i neko od ovih go.ana iz vlasti.

videcete da ce radnici zastave dobiti ono sto traze tako i mi samo slozno da se organizujemo ,odredimo datum i vreme pa da vidimo:bravo:

Ne da treba da odu nego...

Ova tema je otključana ne da bi bila ventil da se pisanjem izjadamo već da dogovorimo konkretno i krenemo sa protestima već jednom.

Ovako se ne dogovara.
''Ovi'' bi cekali unapred.
A, zavrsilo bih se kao protesti od pre par godina odgajivaca svinja.
Neko dobio po rebrima, neko kaznu da plati.
Koga nisu stigli, njega po dzepu.

Pa treba par jakih udruzenja da se dogovore i predvode ljude i pregovaraju a ne ovako napamet lupati samo dobar vodja i pregovarac a ko ce tu ulogu preuzeti ja neznam od asocijacija nema nista.Treba ljude u hrvatskoj pitati kako oni to rade da nas nauce malo

Ja neznam šta se uopšte dosad čekalo?Zašto se nije mnogo ranije izašlo na protese?Gde su svi ti ljudi od prošle godine koji su vodili proteste,pPredstavnici APS APV i ostale asocijacije??

Auuu samo citam i ne mogu da verujem... Kad su predstavnici lane govorili da se izadje na ulice izaslo ja par traktora a ostali cutali kao pi*** i cekali pored TV-a da vide ishod,sad se istorija ponavlja da je lose stanje a sa kim predstavnici da izadju na ulice ??

ljudi,ovo stvarno nema vise smisla!ovaj nema blage veze sa zivotom!dajte da izadjemo sa traktorima na ulicu,dok jos nije kasnooo!moramo nesto brzo da organizujemoo

@Zrenjaninac ako se secam ti si lane izasao na proteste dal si imao zita ili si isao da se solidarises sa kolegama paorima nebitno...u glavnom izasao si !!

Ovde mi nisu jasni neki ljudi koji sad pricaju o slozi a lane nisu izasli e sad kad njima gori sad bi da svi izadju.

Cale nije ni lane dobio subvencije,a izgleda nece ni ove godine.....

Cudi me da nije odredjen neki novi rok kada ce uredbe da izadju recimo 2012.:ideja:Ovo neda prolaze minuti nego ce sada zetva ko zna sta nas tek tamo ceka,ima da pokusaju otkupiti psenicu zadzabe a mozda da im i malo doplatimo za otkup:zli::udri:::jako_besan::

@Zrenjaninac ako se secam ti si lane izasao na proteste dal si imao zita ili si isao da se solidarises sa kolegama paorima nebitno...u glavnom izasao si !!

Ovde mi nisu jasni neki ljudi koji sad pricaju o slozi a lane nisu izasli e sad kad njima gori sad bi da svi izadju.

Cale nije ni lane dobio subvencije,a izgleda nece ni ove godine.....

evo upravo izbacio.Da solidarisali smo se a da me pitaš za koga nema pojma da li je APS ili nego drugi je..m li ga A za cilj oporavka u celokupnoj poljoprivredi!!!

To je skroz OK sto si izasao ne znas ni za koga ali si bio jedan od "kolonasa" ali .... oni kojima je lane bilo "extra" mi sad idu na zivce jer su sad oni na forumu za akciju a da dodje do akcije opet bi cutali i zato ne mogu ni da citam njihove poruke...

Nazad
Vrh