Pretraga prikolica od 2017 do 2023 | Polovni automobili - auto oglasi
Pretraga prikolica od 2017 do 2023 | Polovni automobili - auto oglasi Najposećeniji sajt za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite ili prodajte auto putem besplatnih oglasa.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Usra je domacinski![]()
Pretraga prikolica od 2017 do 2023 | Polovni automobili - auto oglasi
Pretraga prikolica od 2017 do 2023 | Polovni automobili - auto oglasi Najposećeniji sajt za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite ili prodajte auto putem besplatnih oglasa.www.polovniautomobili.com
Pa bas mnogo trazi a sve je sjebao,sta mislis dal ovo istina ?A i cena mu je takva, nova 3800e, on za polovnu 3300e trazi.
Tako isto jedan iz obliznjeg sela gastos uzeo tandemku tursku i prica njegov radnik sto radi ja je punim ona curi sa strane razljebile se stranice i pukla im ruda za kratko vreme pa reklamirali..sad nemam pojma koja je marka u pitanjuMoguce da je istina. Jbg ne da je macka u dzaku tako neka prikolica nego ono veeelika lutrija. Mada prodavao sam brendiranije i skuplje masine, pa znam kako se lepo cuti kad se desi na takvoj masini..
A ove no name kupimo mi sirotinja i ocekujemo kvalitet mercedesa pa kad nesto nije idealno odma kuknjava.
Znaci za mog torpeda bolje da uzmem novu majevicu i da ne razmisljam proveren kvalitet vecOglas je obrisan.Gledao sam pre par dana novu Panonku, ono je kao da su se deca igrala na času opštetehničkog a ne neka ozbiljna priča.Prvo mi je ruda zapala za oko, jbt kao od grisina da je napravljena, prikolica nova a ona sva ispucala, stranice raspregnute...
Rodjak mu prvi dan iskrivio ruduNikola ovu Caprol sam gledao onaj dan kod Tepića.Što je to prikolica, što to ide kao da ja ne vidim na čega liči.![]()
Imaju samo cisterne upravo gledam@Paracinac88 zovi MMA Mladenovac za jednoosovinku ako ih još uvek rade ili ako imaš vremena da čekaš..mesec,dva..
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk