Prikolice

Njemu radio i sasiju ojacavao je zbog toga i toliko izasla inace kaze ide oko 2000e

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Nikola meni se njegove stranice ne sviđaju.Ima ih drugar na prikolicama i to je meni kilavo da kilavije ne može biti a ni blizu originalnim.Kada dođe vreme za remont tražiću samo stranice identične originalnim pa koliko god da koštaju.

Računao sam da je kukuruz 750kg/,m3 pa ispadne 3750kg. Ne znam hoću li moći tovariti toliko, mora da je vuče 539 a ima jakog brda ovde pa kontam da mu ne bude teško vući toliko.
Doduse kod mene nema tih brda ima jedno ali tu je asvalt stavljen i ja ga ubacim u trecu sporu gascinu i polako

Reko mi je da ga kosta 3000e ali uradjena je muski,covek dosao za nju i vratio je na slepku

c18a973c3cda465656465bde021807fe.jpg
I šta joj fali-ima da služi kao i nova samo za manje para.

Nikola meni se njegove stranice ne sviđaju.Ima ih drugar na prikolicama i to je meni kilavo da kilavije ne može biti a ni blizu originalnim.Kada dođe vreme za remont tražiću samo stranice identične originalnim pa koliko god da koštaju.

Ja sam kod njih uzeo za obe BBS prikolice,s'tim što kod prve su stranice bile uradjene skrnavo.Nisam mogao da ih uklopim kako god sam ih okretao.Ka kraju je i brusilica radila.Za drugu prikolicu sam malo porazgovarao o problematici sa njima pa su mi korektno odradili,mada je i tu bilo uklapanja na obrni-okreni.Rol na starijoj je širi,a na drugoj uži(kao na zmajevci),ali rađene su iz dva dela i tu na spoju bude problema jer im "pobegne" prilikom spajanja.

Poslednja izmena:
Doduse kod mene nema tih brda ima jedno ali tu je asvalt stavljen i ja ga ubacim u trecu sporu gascinu i polako

Putevii su dobri, asfaltirano ili nasuti i dobro utabani no ipak ima dobrog nagiba. Ove godine će mi vršiti Claas Dominator 68, valjda mu bunker ima 2 tone, znači 2 nepuna bunkera mogu da stanu.

Putevii su dobri, asfaltirano ili nasuti i dobro utabani no ipak ima dobrog nagiba. Ove godine će mi vršiti Claas Dominator 68, valjda mu bunker ima 2 tone, znači 2 nepuna bunkera mogu da stanu.
Ja znam moj mf kad bude ravan bunker i sipam u prikokicu tacno pola, dva bunkera ona puna

Da li ce sada u jesen biti opet nekog konkursa za mehanizaciju? Drugar ima dva komada prikolica Volkan, jednoosovinke od 4 i 5t (mislim da je tako) rade u stovaristu gradj. materijala, pesak, sljunak, drva, cement.... Tovare se strasno i rade dobro. Koristi ih dve-tri godine i ima nameru da uzme jos jednu. Gledao sam i njihove dvoosovinke od 8 i 10t, to ne bih kupovao.

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Nije neka nauka napraviti stranice. Mašina savije po merama i obliku po želji (potrebi). Ostalo je bravarski posao koji dobar majstor obavi bez problema.

U kojem smjeru gledano to lijevo-desno? Gledano prema traktoru ili od traktora? Regulator sam rastavio i ocistio, lako se pomjera gore dole. Kada sam pomjerao rucicu cuo sam da se klip u regulatoru pomjera ali klip nista iako nije zaglavljen, probao sam da ga pomjeram.

Sent from my M2006C3LG using Tapatalk
Najlakse ces proveriti gde je problem tako sto kada napunise prikolica vazduhom otkacis crevo od traktora, ako cilindar odrafi kocenje ne valja ti ventil na traktoru a ako ne reaguje ne valja ti ventil na prikolici

:haha: Ha ha . Montoya ,morao sam dva puta citati tvoju poruku . Citam ,napunis prikolicu vazduhom da provjeris .... ja reko ti mislis da se provjeri jesu li stranice dobre
:haha: Kasnije vidim sta si pisao.

To onaj Dusan Mihajlovic sto je sa 30 ari kukuruza skinuo 6 tone

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
taj Dusan Mijajlovic sam ja licno i nisam sa 30 ari skinuo 6tone vec oko 4800kg sto ispada oko 16tone po hektaru!74 000 biljaka po hektaru ima svaki klip je preko 200 grama i sorta je bila KWS Kesmir i 4 coveka su prisustvovala skidanju te njive iz dva puta :D prvi put 10 ari ali vlaga bila 20 pa smo sacekali 10 dana i skinuli jos 20 ari i imalo je preko 3tone!

Nazad
Vrh