Prikolice

Može, može! Aj nađite još nekoga da kupi đubretaru i ćing ćong utovarivač, taman da od procenta jednu omanju dobijem za dž! :haha:
Nema ništa od procenta, ljudi. Da imam i vama bi bilo dobro, međutim. Nemam ništa sa tim ( Bluz- Đ. Balašević). Prvi put vid'o prikolice prošle nedelje.

Momo takav spoticajni konkurs me ne maši sigurno. 😂
Siniša proveri, možda su dobili a ne mora biti veća od 4 tone. 😁😂

Siniša skromnost nije vrlina, tako su nas učili u Čkoli. 😁 Drale nije to tako ni povoljno.Ako joj nabaciš maksimalnu dodatnu opremu košta isto kao i neka zvučnog imena.

Solarno napajanje na dubravi
e87bd7cf234fa2d7d607a8e50af72bf4.jpg
095ee3b29e828854bafde8fe7d5567cb.jpg
a68f8ae595cf6d82b1f0a8a97cadb709.jpg
b9dac82cdf0567c3b88c9db354800816.jpg
cf87886e3b4a9e5ca863a01c8b615015.jpg

Sent from my S60 using Tapatalk

Zna li neko da objasni kako funkcionišu kočnice na Tehnostroj jednoosovinki? Sredio sam joj crijeva i kočione pakne, kada nekom polugom pomjerim onaj klip on izađe i prikolica zakoči. Kada prikačim crijevo na traktor ne dešava se ništa. Crijeva ne puštaju, boca se napuni zrakom, onaj razvodnik sa 4 položaja ne radi ništa, kako god ga okrenem desi se samo da klip malo makne i odma se vrati. Pritiskanje kočnice u traktoru nema efekta, koliko god pritiskaš kočioni klip se ne pomjeri iako se čuje da zrak nekud ide kroz crijeva no nigdje ne ide van, nema šištanja. Kočnice na prikolici nisu korištene sigurno 20 godina ali sve je čitavo, pakne nove, razrađen mehanizam. Može li biti nešto sa razvodnikom na prikolici ili sa onim čudom na traktoru koje je spojeno sa papučom kočnice?

Ništa, opet nigdje ne pušta niti se nešto dešava, klip ne izlazi sem kada okrećem onaj razvodnik, u nekom položaju malkice se pomjeri i stoji tako i kada se opet pomjeri razvodnik opet se klip vrati. Napominjem da se klip pomjeri jako malo, možda pola centimetra.

Odvrneš ona 4 šrafa m8 na ventilu, tu su ti opruga i gumena membrana.Očisti sve lepo i namaži membranu kremom za ruke.Trebalo bi da uspe 100% a ako ti se desi da opet neće ti ponovi postupak sve dok se prljavština ne ukloni skroz.

Nazad
Vrh