sinisa1979
Član
Ček malo, po lancu ili po jutru?Tocak po jutru![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ček malo, po lancu ili po jutru?Tocak po jutru![]()
Prvi susjedi uzeo naprijed na Zetor 7745, nakon tri dana se obje raspale na platna, umalo nije poginuo, petom brzom vozio neki teret prikolicom po asfaltu i samo se raspadose na slojeve.Priznali su mu reklamaciju i dali dvije nove.Ja se ne bi usudio staviti tu marku na traktor nakon sto sam ono vidio.Na njegovim je lijepo pisalo Made in China.BKT , ne BTK , i nisu Kineske nego Indijski i nisu uopšte loše .
Prije njih sam imao gume od vojnog Hummer-a, one su 12.5x16.5x37, visoke 94cm.Ove 385/55R22.5 su visoke 97cm.Sasvim lijepo izgleda, slikacu kad bude zakacena prikolica sledeci put.Rekao bih da je visoka 22.5 za jednoosovinku.
Ja na moju stavio 17.5, 225, ekstra nosi teret. Tovarimo 4-5t. 19.5 bi mozda bile bolje sa ovim tone kad je vlazno.
Na tehnostrojci su mi 16 duple, jedna osovina 4 gume.Stavljam od kombija teretne, uvek nadjem povoljno.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Nisam, malo sam vise kratak sa vremenom. Ako resim bice to ona turska PaRazguli. Ima jedna u selu nije losa, imaju 4 zastupnika znaci bice i delova. AKO resim, ako ne bice polovna zmajevka, vise sema je u opciji.North, jesi gledao Cinkomet prikolice? Od 9t košta 9,5 +pdv.
Metal fach ima kolega u selu 2 komJa da kupujem novu, I da, se treba iskeziti tolke novce tačno bih uzeo farm tech... Baš baš mi se sviđaju...
A na, slikama doduše, ni dubravka ne izgleda, toliko loše za te novce... Ipak su među najjeftinijima...