Prikolice

Manja prikolica tipa 3-4 tone je najuniverzalnija.Sa njom možeš da doneseš i preneseš sve živo a i da prođeš svuda.Veće prikolice tipa kamionka ili Zmajevke različitih nosivosti nisu baš praktične za sve poslove jer su glomazne.

To je jedan od razloga zasto mala Tehnostrojka 3-5t i sada kosta 2500-3000e da bude u dobrom stanju. Ima i grobova za ispod 2000e ali to nema racuna uzimati.

Bas razmisljam o nabavci dve loznice kao univerzalno resenje,a ove male prikolice da prodam,razlog ,za sve operacije su mi ok,ali su mi za zetvu male,a vece kiperke mi ne odgovaraju za druge stvari,
A da drzim sve ,treba prostora,registracija,gume,nije to vise ni tako mala stavka

Ma da, nije mala stavka... Ja, sam sitan seljak pa imam točkova sam bog zna... U koronu mi bilo dosadno pa sam brojao.. Moje I drugar ovo što radimo zajedno, a ne radimo ni 100 kj, pa imamo između 136 i 160 točkova... A di je ostalo...

Ma da, nije mala stavka... Ja, sam sitan seljak pa imam točkova sam bog zna... U koronu mi bilo dosadno pa sam brojao.. Moje I drugar ovo što radimo zajedno, a ne radimo ni 100 kj, pa imamo između 136 i 160 točkova... A di je ostalo...
To dobro da izdajes za regatu,mislim te silne gume sto imas

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Al ja sam jako zadovoljan... Bio sam golja, sve radio peške i na o ruk, i bogu hvala te silne krave što sam držao bar su mi kupile gomilu gvožđa.. Imam sve od pluga do kombajna, sve je staro i polovno al je moje... Ako da bog biće novih mašina, ako ne opet lepo... Važno je da sve mogu da uradim a da nikom ne plaćam i nevzavisim od nikog, radim kad treba i kad ja hoću...
Ja sam bar takav tip... Ako mi nešto treba odem i kupim, bez obzira što mi neko govori da se ne isplati... I za 1000 bala godišnje imao sam svoju presu, lifam, karabajla, al je mene služila... Kad je trabalo za više bala uzeo sam bolju.. I sve tako...
E sad, novaca nikad nemam dovoljno, uvek nešto prebacujem, smišljam, tamo vamo, i ide to...
Uglavnom, ne trpim da me više neko zajebava za moje teško zarađene novce, zato i neću da plaćam usluge...

Kad me žena pita "pa jel nam baš treba 4 auta?" ja joj kažem da! .. Jesu oni stari, al su ispravni, i idi s njima gde hoćeš... Prošlo je vreme kad sam na minus 25 nosio 80 do 100 litara mleka na biciklu, 5 km od kuće na drugi kraj inđije.. Ko slepac... Jer nisam imao da se skrpim za auto... Valjda me ta bolest, i muka od tad drži da kupujem gvožđe samo da imam..

Citav zivot kubura sa gumama, te stare, te ispucale, te kupim nove a one nisu ni za k..., te kupim polovne a one slabe i sve tako dok mi nije pukao film.Kamionske 385/55R22.5, tubeles na 22.5x11.75 felgama sa offset 0. Nosivost 4.5 tona.Uradio adapter-srce, zavario, montirao, legla ko budali samar.Prikolica je Tehnostroj 4t. Bice slike posle.

Meni je ostala još Našičanka od 4 t za obuvanje u tubeless i onda mi sve prikolice imaju tubeless gume.Namestio sam i zadnje na kombajnu tubeless a imam ih i na jednom traktoru.

Evo slike

Sent from my M2006C3LG using Tapatalk
4c55f00f29b2dae9cf6cb08fcbb911c6.jpg
6d81e7e8513f0eb9e8dfe62520d0265f.jpg

Je l' može za nas neupućene objašnjenje zašto su bolje tubeless od običnih guma sa unutrašnjom gumom?

Da ne pišem, ovako je brže a piše sve.

Treba znati izvuci prikolicu iz blata. Nije tu sve u snazi ima tu fizike i iskustva. Odrasto sam u blatu pa kad zaglavite tako kamionke sa par traktora zovite da dodjem da ozvučem sa jednim.😊

Nazad
Vrh