Prikolice

Pravi test bi bio uterati Palazgolu u repu jednu kampanju tipa 2014 pa blatustini 3 meseca. Pa kad zapadne da je vuce 300ks. To ako izdrzi onda je ok. Takvu torturu Zmajevka koja nije sva prepravljena na malu privredu tj ima barem 50% original delova izdrzi bez problema. Mala zdk 1100 takodje. Brantner tandem da ne pricam sta izdrzi. Mislim da joj 500ks ne moze nista.

Ovde su zaglavili u psenici welton sa 15t zita i nije mogao da je izvuce Jd 6195m,na kraju ih je vukao NH 560ks i otkinuo je sajlu,na kraju je izvukao i nije bilo stete.

Mi smo zaglavili jedne godine kamionku u kukuruzu, gurao je na rudu Masej od 120ks a od nazad na sajle redom 2 rusa od 90ks, hatat od 80 i kombajn zmaj 171.
Izvukli smo je, prikolici ništa.

Za wielton verujem. To je jako ozbiljna prikolica. Ne bi oni bili No3 u Evropi po prodaji slepa (Posle Schmitz i Schwarzmueller). Kod nas nema nijedna u okruzenju a skloni smo sto se pokaze u okruzenju dobro to kupujemo. Necemo da eksperimentisemo pogotovo ako su slicni novci. Na primer kod nas imaju prodju Farmtech i Pronar najvise. Verujem da Wilton, Fligel (ne madjarski vec nemacki za zelenim stranicama), Umega nisu nista losije.

Za wielton verujem. To je jako ozbiljna prikolica. Ne bi oni bili No3 u Evropi po prodaji slepa (Posle Schmitz i Schwarzmueller). Kod nas nema nijedna u okruzenju a skloni smo sto se pokaze u okruzenju dobro to kupujemo. Necemo da eksperimentisemo pogotovo ako su slicni novci. Na primer kod nas imaju prodju Farmtech i Pronar najvise. Verujem da Wilton, Fligel (ne madjarski vec nemacki za zelenim stranicama), Umega nisu nista losije.
Umega je u samom vrhu,prikolica je stvarno jako dobro uradjena

Raso dolazis prvo u dei grada gde ima vlasnika koji ih poseduju. A opet povracaj je cudo, plus ko je u pdv-u izadje to dosta ispod 10000 evra, sto za ozbiljno gazdinstvo nije nedostizna cifra.

Ako imaš sigurica prolaz na konkursu onda vredi kupovina novih prikolica dok u suprotnom malo je teže izgrcati.

Kad bi bio siguran u povraćaj kupio bi novu, ovako tražimo neku zmajevku, za par dana godišnje može da posluži!

Puno njih viče "a jbš prikolicu, šta će mi za par dana godišnje".. Al nije to baš tako, pogotovo ko ima svoj kombajn... Kad dođe jesen svi samo zovu jel ima koja viška...

Prikolica nikad dosta.Meni bi odgovarale bar još dve zmajevke jer u ciku sezone sam na knap sa prevozom ali otom potom.

Ja sijem samo malo jače od 3 hektara kukuruza pa mi u vršaju zatreba još jedna prikolica kao od smrti lijek. Mogu misliti kako je vama koji sijete po 10 ili 100 puta više.

Prskalica je priključak koji radi najviše u godini.Ostalo više stoji nego što radi ali je lepo imati svoju stvar i ne zavisiti ni od čije dobre ili loše volje.

Pa ne znam za vas ali meni prikolice bas trebaju preko cele sezone i bas ih koristim, u vršidbi psenica, kukuruz, suncokret... voda za prskanje, veštačko djubrivo, seme psenice...

Bane mi koji malo radimo malo i koristimo prikolice. Ali nakupi se, idi za detelinu, malo deteline, ali uzak prolaz pa tovari dve prikolice, povuci za drugara, i sve tri zaposlene. Nosi stajnjak, neću u kiperke, eto posla drvenoj kikindi. Donesi slamu, eto posla svima.
Pa špartač prodjem jednom suncokret kukuruz ako stignem, al treba.
Dobra kiperka uvek treba, kada meni prikolica u vršidbi treba, tada i drugima treba.

Nazad
Vrh