sinisa1979
Član
Ček malo, po lancu ili po jutru?Tocak po jutru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ček malo, po lancu ili po jutru?Tocak po jutru
Prvi susjedi uzeo naprijed na Zetor 7745, nakon tri dana se obje raspale na platna, umalo nije poginuo, petom brzom vozio neki teret prikolicom po asfaltu i samo se raspadose na slojeve.Priznali su mu reklamaciju i dali dvije nove.Ja se ne bi usudio staviti tu marku na traktor nakon sto sam ono vidio.Na njegovim je lijepo pisalo Made in China.BKT , ne BTK , i nisu Kineske nego Indijski i nisu uopšte loše .
Prije njih sam imao gume od vojnog Hummer-a, one su 12.5x16.5x37, visoke 94cm.Ove 385/55R22.5 su visoke 97cm.Sasvim lijepo izgleda, slikacu kad bude zakacena prikolica sledeci put.Rekao bih da je visoka 22.5 za jednoosovinku.
Ja na moju stavio 17.5, 225, ekstra nosi teret. Tovarimo 4-5t. 19.5 bi mozda bile bolje sa ovim tone kad je vlazno.
Na tehnostrojci su mi 16 duple, jedna osovina 4 gume.Stavljam od kombija teretne, uvek nadjem povoljno.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Nisam, malo sam vise kratak sa vremenom. Ako resim bice to ona turska PaRazguli. Ima jedna u selu nije losa, imaju 4 zastupnika znaci bice i delova. AKO resim, ako ne bice polovna zmajevka, vise sema je u opciji.North, jesi gledao Cinkomet prikolice? Od 9t košta 9,5 +pdv.
Metal fach ima kolega u selu 2 komJa da kupujem novu, I da, se treba iskeziti tolke novce tačno bih uzeo farm tech... Baš baš mi se sviđaju...
A na, slikama doduše, ni dubravka ne izgleda, toliko loše za te novce... Ipak su među najjeftinijima...