Prikolice

Manja prikolica tipa 3-4 tone je najuniverzalnija.Sa njom možeš da doneseš i preneseš sve živo a i da prođeš svuda.Veće prikolice tipa kamionka ili Zmajevke različitih nosivosti nisu baš praktične za sve poslove jer su glomazne.

To je jedan od razloga zasto mala Tehnostrojka 3-5t i sada kosta 2500-3000e da bude u dobrom stanju. Ima i grobova za ispod 2000e ali to nema racuna uzimati.

Bas razmisljam o nabavci dve loznice kao univerzalno resenje,a ove male prikolice da prodam,razlog ,za sve operacije su mi ok,ali su mi za zetvu male,a vece kiperke mi ne odgovaraju za druge stvari,
A da drzim sve ,treba prostora,registracija,gume,nije to vise ni tako mala stavka

Ma da, nije mala stavka... Ja, sam sitan seljak pa imam točkova sam bog zna... U koronu mi bilo dosadno pa sam brojao.. Moje I drugar ovo što radimo zajedno, a ne radimo ni 100 kj, pa imamo između 136 i 160 točkova... A di je ostalo...

Ma da, nije mala stavka... Ja, sam sitan seljak pa imam točkova sam bog zna... U koronu mi bilo dosadno pa sam brojao.. Moje I drugar ovo što radimo zajedno, a ne radimo ni 100 kj, pa imamo između 136 i 160 točkova... A di je ostalo...
To dobro da izdajes za regatu,mislim te silne gume sto imas

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Al ja sam jako zadovoljan... Bio sam golja, sve radio peške i na o ruk, i bogu hvala te silne krave što sam držao bar su mi kupile gomilu gvožđa.. Imam sve od pluga do kombajna, sve je staro i polovno al je moje... Ako da bog biće novih mašina, ako ne opet lepo... Važno je da sve mogu da uradim a da nikom ne plaćam i nevzavisim od nikog, radim kad treba i kad ja hoću...
Ja sam bar takav tip... Ako mi nešto treba odem i kupim, bez obzira što mi neko govori da se ne isplati... I za 1000 bala godišnje imao sam svoju presu, lifam, karabajla, al je mene služila... Kad je trabalo za više bala uzeo sam bolju.. I sve tako...
E sad, novaca nikad nemam dovoljno, uvek nešto prebacujem, smišljam, tamo vamo, i ide to...
Uglavnom, ne trpim da me više neko zajebava za moje teško zarađene novce, zato i neću da plaćam usluge...

Kad me žena pita "pa jel nam baš treba 4 auta?" ja joj kažem da! .. Jesu oni stari, al su ispravni, i idi s njima gde hoćeš... Prošlo je vreme kad sam na minus 25 nosio 80 do 100 litara mleka na biciklu, 5 km od kuće na drugi kraj inđije.. Ko slepac... Jer nisam imao da se skrpim za auto... Valjda me ta bolest, i muka od tad drži da kupujem gvožđe samo da imam..

Citav zivot kubura sa gumama, te stare, te ispucale, te kupim nove a one nisu ni za k..., te kupim polovne a one slabe i sve tako dok mi nije pukao film.Kamionske 385/55R22.5, tubeles na 22.5x11.75 felgama sa offset 0. Nosivost 4.5 tona.Uradio adapter-srce, zavario, montirao, legla ko budali samar.Prikolica je Tehnostroj 4t. Bice slike posle.

Meni je ostala još Našičanka od 4 t za obuvanje u tubeless i onda mi sve prikolice imaju tubeless gume.Namestio sam i zadnje na kombajnu tubeless a imam ih i na jednom traktoru.

Je l' može za nas neupućene objašnjenje zašto su bolje tubeless od običnih guma sa unutrašnjom gumom?

Da ne pišem, ovako je brže a piše sve.

Treba znati izvuci prikolicu iz blata. Nije tu sve u snazi ima tu fizike i iskustva. Odrasto sam u blatu pa kad zaglavite tako kamionke sa par traktora zovite da dodjem da ozvučem sa jednim.😊

Nazad
Vrh