Sa kocenjem na vazduh, rez tocak sa nosacem dodje 9300 sa PDV.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar nisu i Pronar i Metal Fach Poljske prikolice?Pronar je ako sam dobro zapamtio 11 300+PDV, Metal Fach isto tu negde. Vidi se koliko para toliko i muzike.
Tonu je i teza od Poljakinja, sve mi je jasno, ali opet racunam bolja mi je od zmajevke stare 30-40 godina sa neke ekonomije.
Ne znam, bio sam u hali kada je covek kipovao i kada je krenuo da dize isterao je i treci klip i sanduk je pao dole. Koliko sam video na tom ventilu ima mali lancic koji je zakacen za sanduk i kada dodje do odredjene visine lancic povuce ventil i blokira ulje. Tako bi trebalo da radi, e sad sta je ovde bilo nemam pojma. Zadnja poteznica na tim turskim je isto slaba tacka. Hoce da se cupaju iz sasije.A nova "zmajevka" iz Idas salaša?
Rašo kako je sanduk iskočio ako je ventil zatajio? Nema mi logike.
Koja je cena za Farmtech i od koliko tona?Ne znam sta je bolje. Ako bude i dogodine 50-75% mi cemo jos jednu Farmtech. To znam da je provereno jako i kvalitetno. A ako ne bude subvencija od svih ti low cost najpre bi i ja uzeo Palazoglu. Caseli ne bi ni u kojoj varijanti. Imaju i neke zute to je tek sklepotina.
Jeste Radovane, kasno pisanje juce sam bio premorenZar nisu i Pronar i Metal Fach Poljske prikolice?
Фармтецх само оне мање до вагона ове веће од 14-15 тона параболе пуцају и све се искриви на њој ,никако нису направљене за те теретеPronar je dobra prikolica. Sama tezina znaci i ne znaci. Farmtech je 3000kg prazna a 10t tereta joj ne moze nista pa ne znam kako da je vozis.
Kolika je cena Palazoglu sada?
Cena moze da se nazida ako uzimas ciradu, prosiren sanduk, treci red stranica, rezervni tocak, Y rudu itd. Ali recimo od 11.5 za ZDK1100 do 20k za zdk 1800 + pdv sve.Koja je cena za Farmtech i od koliko tona?
Te sto si oglasio na fb? Jesu li kupljene u Mokrinu?Ta vagonka košta dosta kao polovna u nekom solidnom stanju i dok je središ zna dobro da košta.Drugar je prodao dve za 8.800 e, sve gume treba da se menjaju i da se sređuju stranice jer su pri kraju a to će koštati lepo.
Teško.Al ce opet nadziveti bilo koju tursku, a verovatno i Poljsku.