Prikolice

Ne znam sta je bolje. Ako bude i dogodine 50-75% mi cemo jos jednu Farmtech. To znam da je provereno jako i kvalitetno. A ako ne bude subvencija od svih ti low cost najpre bi i ja uzeo Palazoglu. Caseli ne bi ni u kojoj varijanti. Imaju i neke zute to je tek sklepotina.

A nova "zmajevka" iz Idas salaša?
Rašo kako je sanduk iskočio ako je ventil zatajio? Nema mi logike.
Ne znam, bio sam u hali kada je covek kipovao i kada je krenuo da dize isterao je i treci klip i sanduk je pao dole. Koliko sam video na tom ventilu ima mali lancic koji je zakacen za sanduk i kada dodje do odredjene visine lancic povuce ventil i blokira ulje. Tako bi trebalo da radi, e sad sta je ovde bilo nemam pojma. Zadnja poteznica na tim turskim je isto slaba tacka. Hoce da se cupaju iz sasije.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Pronar je dobra prikolica. Sama tezina znaci i ne znaci. Farmtech je 3000kg prazna a 10t tereta joj ne moze nista pa ne znam kako da je vozis.
Kolika je cena Palazoglu sada?
Фармтецх само оне мање до вагона ове веће од 14-15 тона параболе пуцају и све се искриви на њој ,никако нису направљене за те терете

Novo je novo.Ti ćeš voditi računa o njoj jer znaš koliko si se borio i radio da je kupiš a da li ćeš je davati u kurvanje po selu da je upropaste na tebi je.

Пуно превоза током 4-5год колико и имају,и углавном све на максимали то је данак

Poslednja izmena:
Tako je a još kada je daš nekom sivonji problemi su neminovni.Teraju ih pune i pretovarene kao da su prazne a tu trpilo mora da popusti hteo ne hteo.

Mnogo novaca ali je cinjenica da kad pazis traje 30 godina. Parabolik gibnjevi pucaju na zdk 1800 to je bilo primera. Mi smo konkurisali za zdk 1600 koja je tonu laksa i nosi 2-3t manje. Ne bi trebalo biti problema sa tim teretom.
Koja je cena za Farmtech i od koliko tona?
Cena moze da se nazida ako uzimas ciradu, prosiren sanduk, treci red stranica, rezervni tocak, Y rudu itd. Ali recimo od 11.5 za ZDK1100 do 20k za zdk 1800 + pdv sve.

Ta vagonka košta dosta kao polovna u nekom solidnom stanju i dok je središ zna dobro da košta.Drugar je prodao dve za 8.800 e, sve gume treba da se menjaju i da se sređuju stranice jer su pri kraju a to će koštati lepo.

Al ce opet nadziveti bilo koju tursku, a verovatno i Poljsku.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ta vagonka košta dosta kao polovna u nekom solidnom stanju i dok je središ zna dobro da košta.Drugar je prodao dve za 8.800 e, sve gume treba da se menjaju i da se sređuju stranice jer su pri kraju a to će koštati lepo.
Te sto si oglasio na fb? Jesu li kupljene u Mokrinu?

Pravio sam vise puta od babe devojku i uvek na kraju bude baba, takodje ni od jeftine devojke nema puno koristi.
E sad niko me nece ni ubediti da je kvalitet nase male privrede (delove koji su otisli tipa kocnice, creva, stranice) bolji od kvaliteta novog iz fabrike. Druga je stvar prikolica od vlasnika bas ocuvana u fabrickom stanju.

Nazad
Vrh