ovo po hektaru ili...?@brankovic Počeli su sa 4,5%. Pa su menjali sito.
Sad gledamo knjige, od 2009 imamo evidenciju proseka pšenice. Setva 2015 je rađena amazonkom tj žetva 16.
![]()
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovo po hektaru ili...?@brankovic Počeli su sa 4,5%. Pa su menjali sito.
Sad gledamo knjige, od 2009 imamo evidenciju proseka pšenice. Setva 2015 je rađena amazonkom tj žetva 16.
![]()
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Значи по теби је боље прскати 5,6 пута и здравије него једном у 3,4 године спалити стрњику и решити се жгадије?Bolje atomsku bombu baciti, efikasnije je.
A sada se lepo zahvalite kolegama koji nisu strnjište dirali do novembra. Na tim strnjištima su se razvila žarišta. Drugi problem je optimalna (rana) setva, Radoslav je upozoravao na moguće posledice.
U mom selu su jedni posejali početkom oktobra, prskali su 2-3 puta i imali su solidan (dobar u odnosu što ovde čitam) prinos.
Treći put vam spominjem Ph biljaka ali niko ne reaguje da istraži temu. A ja ne znam da kačim fotografije.
Prva i druga sortna reprodukcija.Sta tacno znaci oznaka C1 ili C2 na semenskoj psenici?
Isam sejso pšenicu 20-30 godina. Sejaću na jesen pšenicu. Moj princip rada je jedna jultura, jedna sorta. Do sada sam sejao soju u monokulturi, od sada ću da radim plodored.@baderljica Jel koristis Surfare ili neki slican preparat prilikom prskanja parcela ?
Hoce i dalje arenda oatati 400 do 500 eura (ne sprdam se).Ove godine se niko kod mene u okolini ne hvali prinosom, a pogotovo ne kvalitetom.