Ja sam imao slucaj kada sam kupio sejalicu i u toku prvi dva lanca dok sam se stelovao nisam obraco paznju na dubinu i kad sam video ode na 7 cm mozda i 8... tu nije valjalo od nicanja do vrsidbe.5cm sigurno..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam imao slucaj kada sam kupio sejalicu i u toku prvi dva lanca dok sam se stelovao nisam obraco paznju na dubinu i kad sam video ode na 7 cm mozda i 8... tu nije valjalo od nicanja do vrsidbe.5cm sigurno..
Vidi se da teze nice ali izlazi polako....da je plice 1cm samo ..Ja sam imao slucaj kada sam kupio sejalicu i u toku prvi dva lanca dok sam se stelovao nisam obraco paznju na dubinu i kad sam video ode na 7 cm mozda i 8... tu nije valjalo od nicanja do vrsidbe.
I to dve nedelje mu treba da nikne sejano oktobra a sejano 1.11 nvr jos vise...I ja sejem na 5 cm dubine od kada imam Sigmu.Treba mu najmanje 2 nedelje da svo izađe napolje ali nije mu problem.Neka baterija sigurno poseje i dublje od tih 5 cm, sve zavisi od pripreme.
Ja mislim da će biti dosta...Није ли то мало семена?
Prvi Mraz i gotov je. Budi sretan sto ga imas samoniklog toliko jer ti nece u iducem usjevu praviti problem. pogotovo u sljedecem suncokretu kad budes sijao. Nego jel ima koji ratar iz Sida vamo? Ako ima nek se javi ako nije problem.Da li imate samoniklog suncokreta u zitu? Ja ga imam haos...sitan ali tako mestimicno i cesto u tom delu...valjda ce ga malo mraz prvi zabuniti da barem stane do prolecnog prskanja...je l to kombajn prosipao ili mu je odgovaralo vreme?
Pa normalno da ga kombajn prosuo nije pao sa drveta,njega ce mraz sjebati nece docekati prolece ne sekiraj se