Ja sam imao slucaj kada sam kupio sejalicu i u toku prvi dva lanca dok sam se stelovao nisam obraco paznju na dubinu i kad sam video ode na 7 cm mozda i 8... tu nije valjalo od nicanja do vrsidbe.5cm sigurno..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam imao slucaj kada sam kupio sejalicu i u toku prvi dva lanca dok sam se stelovao nisam obraco paznju na dubinu i kad sam video ode na 7 cm mozda i 8... tu nije valjalo od nicanja do vrsidbe.5cm sigurno..
Vidi se da teze nice ali izlazi polako....da je plice 1cm samo ..Ja sam imao slucaj kada sam kupio sejalicu i u toku prvi dva lanca dok sam se stelovao nisam obraco paznju na dubinu i kad sam video ode na 7 cm mozda i 8... tu nije valjalo od nicanja do vrsidbe.
I to dve nedelje mu treba da nikne sejano oktobra a sejano 1.11 nvr jos vise...I ja sejem na 5 cm dubine od kada imam Sigmu.Treba mu najmanje 2 nedelje da svo izađe napolje ali nije mu problem.Neka baterija sigurno poseje i dublje od tih 5 cm, sve zavisi od pripreme.
Ja mislim da će biti dosta...Није ли то мало семена?
Prvi Mraz i gotov je. Budi sretan sto ga imas samoniklog toliko jer ti nece u iducem usjevu praviti problem. pogotovo u sljedecem suncokretu kad budes sijao. Nego jel ima koji ratar iz Sida vamo? Ako ima nek se javi ako nije problem.Da li imate samoniklog suncokreta u zitu? Ja ga imam haos...sitan ali tako mestimicno i cesto u tom delu...valjda ce ga malo mraz prvi zabuniti da barem stane do prolecnog prskanja...je l to kombajn prosipao ili mu je odgovaralo vreme?
nisam mislio da je pao sa drveta, nego da li je ispadao iz glave suncokreta mozdaPa normalno da ga kombajn prosuo nije pao sa drveta,njega ce mraz sjebati nece docekati prolece ne sekiraj se