Tonchi
Član
To je kod nas najjeftinije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Djeluje i na travne korove , pa recimo ljulj.Da bi delovao zemljišno trebalo bi da trava klija ali koja trava klija zimi
Moji kad su posejali Aplika pre njega su sejali Sofrua 145kg/kj i posle stavili Apilca i nisu vise merili kilazu posejali 2-3kj sa oko 200kg/kjtako je curio taj apilco da to nije normalno.Sad ne znam sta da radim tamo gde sam ga posejao 200kg/kj.Посејан данас Апилко и Целуле 150кг/кј. Предусев кукуруз, заорано 190кг/кј 6:24:12.
Zar nije logicnije da vise curi ako je seme sitnijeTaj Apilco je onda bio izuzetno krupan kada je tolika razlika u setvenoj normi.Najjednostavnije podešavanje setvene norme je na setvu sa preporučenim brojem zrna po m2, tu nema greške, brzo se odradi baždarenje a kilaža koja bude nije bitna.
Немаш шта да радиш, то ће ти бити оглед можда испадне добро.Moji kad su posejali Aplika pre njega su sejali Sofrua 145kg/kj i posle stavili Apilca i nisu vise merili kilazu posejali 2-3kj sa oko 200kg/kjtako je curio taj apilco da to nije normalno.Sad ne znam sta da radim tamo gde sam ga posejao 200kg/kj.
Kod mene setva bila malo dublja trebace vise vremena da izadje.
Jeste li.imali problem sa dubljom setvom
5cm sigurno..Koliko je to dublje?